Evenimentul Zilei > Politica > Mama băiatului CĂLCAT în picioare de bodyguarzi la concertul Cargo cere să se facă DREPTATE
Mama băiatului CĂLCAT în picioare de bodyguarzi la concertul Cargo cere să se facă DREPTATE

Mama băiatului CĂLCAT în picioare de bodyguarzi la concertul Cargo cere să se facă DREPTATE

Mama băiatului care a fost călcat pe cap de agenții de pază care asigurau ordinea la concertul Cargo, duminică, la Serbările Timișoreana din Timișoara, susține că va depune plângere la Poliție. Rodica Iovi este șocată de cruzimea cu care a fost bătut fiul ei.

Florin Iovi, 17 ani, din Brestovăț, elev la Liceul Silvic din Timișoara în clasa a X-a, este băiatul care apare pe filmări. El e bătut cu o bestialitate greu de descris, în imagini văzându-se cum agenții de pază de la P&P Investigationi VIP îl calcă pur și simplu pe cap cu bocancii. Familia băiatului a aflat abia marți cele întâmplate, puștiul stând la internatul școlii, fără ca vreun supraveghetor să se sesizeze că băiatul a  venit la cămin cu fața tumefiată, plin de sânge și vânătăi. De marți seara băiatul e internat în sital. Miercuri era încă în perfuzii, la spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, Louis Țurcanu din Timișoara. Nu putea vorbi. Mama lui ne-a povestit  că și-a găsit copilul desfigurat. ”Am venit la spital pentru că avea dureri groaznice de cap. Ieri, toată ziua am fost prin spitale, la analize, tomograf etc. Nu poate spune exact câți agenți de pază l-au bătut. Cinci? Șase? În orice caz, prima data, au sărit doi pe el, l-au imobilizat cu mâinile la spate, iar ceilalți au început să îl lovească cu bestialitate. L-au tras peste garduri și l-au bătut. Când a  ajuns de nu se mai putea ține pe picioare l-au lăsat să cadă și au continuat bătaia, lovindu-l cu ghetele în cap și călcându-l pe cap, așa cum se vede și în filmare. Copilul e plin de răni la nivelul capului. Maxilarul stâng e umflat, are fisură la nas și arcadă dreaptă crăpată, e plin de vânătăi pe față, și de umflături în cap, de la răni. După ce au terminat să-l bată, l-au mai luat unii în spatele scenei și i-au mai dat un pumn în față, apoi l-au predate jandarmilor care l-au amendat cu 200 de lei pentru tulburarea linniștii publice”, a povestit Rodica Iovi, mama băiatului. Femeia a declarant că după ce copilul va putea fi externat din spital, se va duce la Poliție și va depune plângere. Ea spera ca bătăușii de la P&P Investigationi VIP să fie aspru sancționați pentru faptele lor.