Evenimentul Zilei > Actualitate > Mălina şi secretele morţii ei, îngropate în acelaşi mormânt
Mălina şi secretele morţii ei, îngropate în acelaşi mormânt

Mălina şi secretele morţii ei, îngropate în acelaşi mormânt

N-a lăsat niciun bilet de adio şi nimeni nu ştie de ce fata asta, care părea fericită, a decis într-o noapte să se arunce în gol de la etajul şase. Misterele sinuciderii s-au dus în groapă, odată cu ea.

Mălina Olinescu, artista care s-a sinucis, în noaptea de duminică spre luni, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, a fost înmormântată, ieri, în Cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti.
Au plâns-o mama şi sora, iubitul, prietenii din trupă şi alţi zeci de fani care încă se întrebau care ar fi fost motivul pentru care Mălina a hotărât, în noaptea aceea, că nu mai vrea să trăiască.
Deşi s-au zbătut două zile să demonstreze că moartea ei a fost un accident, prietenii şi familia au acceptat, în cele din urmă, dispoziţiile Patriarhiei ca Mălina să aibă o slujbă scurtă la mormânt.
"Preafericitul a înţeles că este vorba de un caz deosebit, a rămas impresionat de ce s-a întâmplat cu Mălina şi a spus că fiica mea va fi pomenită timp de şapte ani în rugăciunile lui, ca să i se ierte păcatele", a spus, ieri, în capelă, Doina Spătaru.
La înmormântare a apărut şi iubitul Mălinei, Sebastian Truţă, însoţit de părinţii lui. Au coborât toţi dintr-o maşină neagră şi au fost flancaţi de bodyguarzi. Sebastian a intrat în capelă, i-a aprins Mălinei o lumânare, s-a rugat lângă sicriul ei, apoi a izbucnit în hohote de plâns.
Un prim motiv: cariera
În încercarea de a găsi variante pentru care cântăreaţa a ales să sară de la balcon, apropiaţii Mălinei au spus că era supărată că nu era difuzată de radiouri, nici la emisiunile TV nu prea era invitată.
Această ipoteză a fost confirmată şi de iubitul ei, Sebastian Truţă, care a declarat că Mălina "era scârbită de toate non-valorile care apăreau la televizor, de muzica făcută din butoane".
Cu toate acestea, Sebastian a mai precizat că pe Mălina o aştepta "un an extraordinar". Înregistrase mai multe piese cu orchestra "Călin Geambaşu Band" şi aveau programate multe spectacole. Aceste lucruri nu-i aduceau însă o recunoaştere .
"Rănile nevindecate de după divorţ"
O altă ipoteză lansată de anturajul Mălinei a fost cea a neîmplinirii personale. Toţi şi-au adus aminte de prima tentativă de sinucidere a cântăreţei, care a avut loc în 2007, imediat după divorţul de Dan Stesco.
Mălina înghiţise atunci o supradoză de medicamente, a mers la Spitalul Elias, unde i s-a dat un tratament pentru depresie anxioasă.
În aceeaşi perioadă l-a cunoscut şi pe iubitul ei, Sebastian, care a spus că ştia despre diagnosticul Mălinei, dar n-a văzut-o niciodată luându-şi tratamentul. Tânărul a mai declarat că observase problemele ei emoţionale şi şi-a dat seama că sunt "răni nevindecate de după divorţ".
Zilele trecute, Sebi a mai precizat că aceste probleme se acutizaseră în ultimul timp şi că, deşi a rugat-o de multe ori să meargă la un control psihologic, Mălina l-a refuzat.
Depresia şi alcoolul
Şi varianta consumului exagerat de alcool a fost un alt motiv vehiculat. Călin Geambaşu a susţinut că n-a văzut-o niciodată pe Mălina beată. El a spus, totuşi, că Mălina "lua o gură de whisky înaintea spectacolelor. Îi îndulcea vocea".
Sebastian a declarat însă că Mălina a avut o probleme cu alcoolul, dar în ultimul în timp îşi revenise şi "nu mai simţea nevoia să bea". Iubitul ei crede că băutura, combinată cu pastilele antidepresive pe care artista le-a luat în acea seară, i-au dat curajul să se sinucidă.
Prietenii Mălinei au mai susţinut că ea s-ar fi aruncat de la balcon în urma certei pe care aceasta a avut-o sâmbătă seara cu Sebastian. Mai mult, aceştia au mai spus că iubitul ei a lovit-o şi a umilit-o de mai multe ori, acesta fiind un alt motiv pentru care Mălina s-a sinucis.
ANCHETA
Sinuciderea nu e singura ipoteză
Anchetatorii rămân în continuare la varianta că Mălina Olinescu s-a aruncat în mod voit de la etajul şase. Felul în care poliţiştii au găsit papucii ei de casă, dar şi balustrada înaltă, pe care ea ar fi trebuit s-o escaladeze, i-au condus spre faptul că artista a vrut să se sinucidă şi nu a alunecat, aşa cum a susţinut familia ei în ultimele zile.
Călin Geambaşu chiar a spus că, sub efectul pastilelor, Mălina a confundat patul cu balustrada, s-a aplecat pe spate şi a căzut în gol.
"Din felul în care au fost găsiţi papucii lângă balustradă e exclus să fie vorba de un accident. Când te aşezi în pat, te aşezi cu spatele şi pui papucii într-un anume fel. Primul papuc e pus bine, dar celălalt e aşezat ca şi cum ar fi scuturat puţin din picior şi vine oarecum peste primul, dar într-o parte. E un papuc sub celălalt papuc. Nu se suprapun integral, însă arată de parcă au fost abandonaţi în graba de a se căţăra pe balustradă. Aceasta are aproximativ 10-15 cm lăţime, cât o bârnă. Urmele dinamice au fost stabilite cu ajutorul prafului de pe tabla respectivă, unde se văd urme de mişcare, practic sunt urmele de praf. Acestea arată că Mălina s-a aşezat cu fundul pe balustradă, cu faţa spre stradă, apoi s-a aruncat", au declarat anchetatorii pentru ziarul "Ring".
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6nr1g-_XiLM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 
Citiţi şi:

  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Un an de zile am rugat-o să meargă s-o vadă un doctor"
  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Nu ar fi stat trei ani de zile cu un monstru"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News