Lupta crancena intre Bayern si AC Milan

Lupta crancena intre Bayern si AC Milan

Careul semifinalelor din Liga Campionilor la fotbal se va completa in aceasta seara, dupa meciurile Bayern München - AC Milan si FC Liverpool - PSV Eindhoven.

Partida de pe „Allianz Arena”, care va incepe de la 2-2, va fi o lupta intre experienta si pragmatismul italienilor, pe de o parte, si entuziasmul si incapatanarea tinerei echipe conduse de veteranul Ottmar Hitzfeld, de cealalta parte. In meciul-tur, bavarezii au demonstrat ca stiu sa profite de orice sansa pentru a iesi in castig.

Al doilea gol inscris de belgianul Daniel van Buyten in minutele de prelungire ii indreptateste pe nemti sa spere ca se vor razbuna pe italieni, care i-au eliminat, anul trecut, in „optimile” Ligii Campionilor. „Sunt optimist. Avem sanse sa ne calificam in semifinale daca vom fi intr-o forma fizica buna”, a dat asigurari Hitzfeld. La randul sau Carlo Ancelotti, tehnicianul milanezilor, crede ca echipa sa va accede in penultima faza a competitiei daca va evolua la fel ca in meciul-tur.

In celalalt meci al serii, FC Liverpool va da piept, in propriul barlog, cu olandezii de la PSV Eindhoven. Batavii ar putea obtine calificarea numai printr-o minune, dupa ce in meciul-tur au fost invinsi cu 3-0. Dar scorul pare ca il lasa rece pe antrenorul „cormoranilor”, Rafael Benitez, care nu le permite jucatorilor, in special capitanului Steven Gerrard, sa se relaxeze.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Stiu ca Gerrard si-ar dori sa-i spun ca face o treaba buna, dar imi place sa pun presiune asupra lui. Cred ca este o metoda eficace pentru a-l face un jucator mai bun decat este”, a explicat spaniolul relatia destul de rece cu mijlocasul englez.