Evenimentul Zilei > Politica > Lui Radu Mazăre i s-a îndeplinit cea mai mare dorință. A primit vestea chiar în spatele gratiilor
Lui Radu Mazăre i s-a îndeplinit cea mai mare dorință. A primit vestea chiar în spatele gratiilor

Lui Radu Mazăre i s-a îndeplinit cea mai mare dorință. A primit vestea chiar în spatele gratiilor

Căsătoria lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache va avea loc pe data de 10 iulie. Un ofițer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova.

Un ofiţer al stării civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia căsătoria fostului primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre cu Roxana Mihalache, informează Antena 3.

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar și condamnat la 9 ani și 6 luni în dosarul plajelor retrocedate ilegal în Mamaia și Constanța. Fostul primar al Constanței se află încarcerat în penitenciarul Rahova. Recent, Mazăre a cerut aprobarea pentru a se căsători cu aleasa inimii sale, Roxana Mihalache.

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a vorbit despre căsătoria care o să aibă loc între fostul primar al Constanței și Roxana: „Roxana spunea că cel mai probabil nu va fi ceremonie religioasă, având informații de la noi, pentru că ea, acolo în Madagascar, nu are cum să știe cu precizie.

În urma demersului făcut azi de Radu Mazăre și demersurilor făcute de avocata Lizeta Haralambie, urmează să aflăm ce decizie ia conducerea penitenciarului și dacă va fi de acord și cu o cununie religioasă alături de cea civilă. Dacă nu, rămâne ca acea cununie religioasă să aibă loc după o perioadă sau când Radu Mazăre va termina perioada de detenție”, a spus Mihai Mazăre.

Iubita lui Radu Mazăre a declarat că nu s-a gândit la o anumită ținută pentru evenimentul vieții ei și că cel mai mult contează faptul că va fi alături de viitorul ei soț.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.