Evenimentul Zilei > Monden > Lucrurile pe care Cotabiță nu le-a spus niciodată. Celebrul artist uimește
Lucrurile pe care Cotabiță nu le-a spus niciodată. Celebrul artist uimește

Lucrurile pe care Cotabiță nu le-a spus niciodată. Celebrul artist uimește

Cunoscutul cântăreț Gabriel Cotabiță a dat detalii despre mariajul său cu Alina.

După un mariaj de 19 ani, artistul a decis să se căsătorească din nou. În urmă cu șapte ani, Alina, care este mai tânără cu 30 de ani, a spus „da” și, iată, sunt împreună și acum.

Gândul că este iubit necondiționat l-a ajutat, în toată perioada de recuperare, după ce, în 2015 a fost la un pas de moarte, în urma unui accident vascular cerebral.

Cu toate că mulți dintre cunoscuți nu credeau că relația va rezista în timp din cauza diferenței foarte mari de vârstă,  cei doi sunt împreună și se simt fericiți.

Alina l-a convins pe Cotabiță să renunțe la burlăcie.

I-a fost permanent aproape în perioada grea din urmă cu cinci ani, dar și ulterior, când Gabi și-a revenit din comă. Acest lucru l-a determinat pe artist să o ducă la altar, iar în patru ani de căsnicie a realizat că a făcut alegerea corectă.

„E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică. Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta”, a declarat Cotabiță, fiind împreună cu soția pe litoralul românesc.

,,Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!’, spunea solistul în urmă cu câțiva ani.

În septembrie 2016, s-au cununat civil, în mare secret, iar nunta a avut loc pe 9 octombrie, nași fiindu-le Delia și soțul ei.

Artistul a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy, o profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Aela, Eliza şi Milena. Gabi şi Ioana au divorţat în 1997. Cea mai mare fată a lui Cotabiţă, Aela, are 39 de ani, iar gemenele Eliza şi Milena au 32 de ani, potrivit viva.ro