Evenimentul Zilei > Sport > Lucian Bute, un boxer de nota 10
Lucian Bute, un boxer de nota 10

Lucian Bute, un boxer de nota 10

Boxerul Lucian Bute, deţinătorul titlului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a primit nota 10 la examenul de licenţă, susţinut ieri la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos“, din Galaţi.

Pugilistul s-a prezentat în faţa comisiei de examinare cu o lucrare intitulată „Studiu constatativ privind metodica rezistenţei în box la nivel de juniori“. Înainte de a intra în sala de examen, Bute s-a declarat mai emoţionat decât la un meci pentru titlul mondial, dar după ce a încheiat susţinerea lucrării de licenţă a afirmat că „mă aşteptam să fie mai greu.

A fost o lucrare despre box, lucru la care mă pricep cel mai bine. Am răspuns la toate întrebările. N-au fost niciun fel de probleme, comisia a fost foarte mulţumită şi mi-a dat nota 10“. Bute, legitimat la clubul canadian Interbox, n-a exclus posibilitatea de a deveni antrenor după încheierea carierei sportive. După examen, pugilistul a acordat timp de zece minute autografe colegilor şi profesorilor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: