CS Atletico Arad este una dintre echipele care vor participa la faza finală a „Cupei Hagi Danone” (competiție fotbalistică rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani), ce se va desfășura în perioada 29 mai – 1 iunie, la Cluj-Napoca. Printre jucătorii legitimați la gruparea arădeană se află și frații gemeni Luca și Toma Bodri,  cărora Arpad Cserneyzky, antrenorul lor, le prevede un viitor frumos.
„La început, îi deosebeam doar după culoarea ghetelor”
Pe plan internațional, gemenii Frank și Ronald de Boer au rămas celebri și pentru că faptul că au jucat o perioadă împreună la grupările Ajax Amsterdam, FC Barcelona, dar și la echipa națională a Olandei. „Luca și Toma au venit împreună la o preselecție pe care echipa noastră a făcut-o acum cinci ani printre copiii născuți în 2000. Amândoi au fost opriți, pentru că au reale calități fotbalistice. De cum i-am văzut, gândul mi-a zburat la frații de Boer. Cine știe, poate că or să ajungă și ei să joace împreună la națională și la echipe de top din lume, precum cei doi frați olandezi”, ne-a declarat Arpad Cserneyzky, antrenorul formației CS Atletico Arad.
„La început, îi deosebeam pe Luca și pe Toma doar după culoarea ghetelor pe care le purtau. Acuma, nu se mai pune problema să-i încurci, pentru că Luca poartă părul lung, în timp ce Toma se tunde scurt. Amândoi sunt foarte talentați și cred că pot ajunge departe. Au câștigat mai multe premii la competițiile de copii la care au participat. Luca este fundaș, dar sunt meciuri în care evoluează și pe postul de atacant. Pe Toma îl folosesc mijlocaș sau atacant. În viitor, pe Luca îl văd un Puyol – chiar are dese momente în care urcă și marchează precum fundașul de la FC Barcelona – iar pe Toma, un Fabregas”, ne-a mai spus antrenorul formației arădene.
Locuiesc în Arad, dar țin cu Poli Timișoara
Luca și Toma Bodri sunt născuți în Timișoara, dar locuiesc în prezent în Arad. „Când aveau câțiva anișori, cei doi s-au mutat cu familia în Arad. Din câte știu, când joacă UTA cu Poli, ei țin cu Timișoara, nu și-au uitat orașul în care s-au născut”, ne-a precizat Arpad Cserneyzky.
Chiar dacă sunt frați gemeni, cei doi jucători au simpatii diferite. Dacă fotbalistul preferat al lui Luca este Fernando Torres, Toma îl admiră pe Cesc Fabregas. De asemenea, Luca simpatizează cu FC Barcelona, în timp ce fratele său o preferă pe rivala catalanilor, Real Madrid.