Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a vorbit despre dispariția fulgerătoare a lui Martin Tudor. Fostul portar al Stelei a suferit, luni, un infarct, și a fost înmormântat astăzi. Lorena a precizat că astăzi au loc funeraliile, nu joi, atunci când e ziua fetei lui Tudor. Ea și-a adus aminte de tatăl său care a fost răpus de infact, în 2018, pe 21 octombrie.

„Eu, care am trecut prin asta cu tata, văd acum că se poate şi mai rău, adică Tudorică a murit la doar 43 de ani, din aceeaşi cauză ca şi tata. Ne cunoşteam de mult, am trăit multe momente frumoase de-a lungul anilor. Copiii noştri, Hristu şi Carla, sunt prieteni. Sunt foarte bună prietenă cu fosta lui soţie. Va fi înmomântat miercuri (n.r. azi), nu joi, când este ziua de naştere a fiicei sale. Ea ar fi putut fi marcată de acest lucru.

M-a mâhnit teribil ce am văzut în presă, mai ales că şi eu sunt o femeie divorţată. Erau divorţaţi de 5 ani, amândoi s-au vindecat, nu cred că el mai suferea din cauza divorţului. Problemele lui erau de altă natură. Nu înţeleg de ce în ţara aceasta trebuie să căutăm vinovaţi. Nu trebuie să scormonim senzaţionalul acolo unde nu este”, a spus Lorena Balaci pentru Oltenia TV.