Evenimentul Zilei > Actualitate > Liz Taylor, gata de a noua nuntă
Liz Taylor, gata de a noua nuntă

Liz Taylor, gata de a noua nuntă

La cei 78 de ani ai săi, fosta stea de cinema Elizabeth Taylor nu se dă bătută în faţa problemelor se sănătate şi a vârstei şi se pregăteşte pentru cea de-a noua căsătorie cu acela care îi este alături de mai bine de trei ani.

Jason Winters, cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea (49 de ani), lucrează la agenţia de impresariat artistic Sterling Winters Management. Cei doi sunt deja logodiţi, scrie presa britanică.
"Nu este niciun secret că ei sunt împreună de mult timp şi se iubesc, aşa că nu ar fi o surpriză dacă ar fi logodiţi. Însă acum ţin această veste doar pentru ei", a declarat o sursă apropiată cuplului, citată de ediţia online a publicaţiei The Daily Mail.
Purtătorul de cuvânt al actriţei nu a confirmat direct informaţia, dar nici nu a negat că relaţia celor doi este una deschisă şi serioasă.
 
Liz Taylor a devenit celebră la vârsta la vârsta de 12 ani cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Laureată de două ori cu Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), actriţa a fost căsătorită de opt ori – de două ori cu actorul Richard Burton.
Opt soţi, nouă căsătorii
Prima dată, ea şi Burton s-au căsătorit în Montreal, Canada, în martie 1964, cei doi divorţând în iunie 1974. 16 luni mai târziu, ei s-au căsătorit din nou, însă a doua lor căsnicie a durat doar nouă luni.
Primul soţ al lui Taylor a fost moştenitorul lanţului hotelier Hilton, Conrad "Nicky" Hilton. Ei s-au căsătorit în 1950 şi au divorţat un an mai târziu. Actriţa s-a căsătorit apoi cu actorul britanic Michael Wilding, în 1952, cu care a avut doi fii, Michael şi Christopher. Ei au divorţat în 1957. Printre foştii soţi ai lui Elizabeth s-a numărat şi tatăl lui Carrie Fisher, Eddie, care a divorţat de Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Taylor.
Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.Cei doi s-au căsătorit la reşedinţa lui Michael Jackson, Neverland.
După moartea megastarului care i-a fost un bun prieten, Liz Taylor a suferit mai multe stări depresive, spun apropiaţi ai săi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.