Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: Îi vom face preşedintelui o propunere de premier. Surse: Liviu Voinea e propunerea PSD
Liviu Dragnea: Îi vom face preşedintelui o propunere de premier. Surse: Liviu Voinea e propunerea PSD

Liviu Dragnea: Îi vom face preşedintelui o propunere de premier. Surse: Liviu Voinea e propunerea PSD

PSD îi va face preşedintelui o propunere de premier la consultările de luni seară, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Dragnea nu a dorit să precizeze cine este nominalizarea PSD, însă potrivit unor surse acesta este Liviu Voinea, viceguvernator BNR.

"În seara aceasta o să-i facem preşedintelui o propunere de prim-ministru. Este un prim-ministru care răspunde la toate rigorile necesare pentru ca măsurile economice, programele economice care au făcut ca România să aibă o creştere substanţială şi durabilă şi constantă şi care garantează că aceste lucruri vor continua", a declarat preşedintele PSD, potrivit Agerpres.

Dragnea a precizat că va da o nouă declaraţie presei după ieşirea de la consultările cu şeful statului.

Preşedintele PSD a reamintit că, la prima rundă de consultări, social-democraţii i-au propus şefului statului să se convină, într-un prim pas, asupra unui pachet de priorităţi şi obiective pe care noul guvern să le îndeplinească şi abia după aceea să se discute despre persoana care ar putea să le ducă la îndeplinire şi să garanteze acest lucru.