Mulți dintre fanii Lidiei Buble sunt curioși cu privire la o nouă relație a artistei, pe când alții cred că vrea să-l recucerească pe Răzvan. Artista a primit atenția tuturor, dar ea face uneori gesturi sau declarații insinuoase care bulversează. Pare că se joacă și fie vrea atenție de la fostul iubit, fie de la un potențial iubit, fie din partea presei.

Cântăreața a postat pe Instagram Story o imagine în care apar mâinile unei femei și unui bărbat, romantic într-o mașină. În imagine, ea îl mângâie tandru pe bărbat de pe locul pasagerului din spate, făcându-i pe urmăritorii Lidiei să presupună că fotografia simbolizează anunțul unei noi relații.

Fanii intrigați au sărit să își dea cu părerea care mai de care, venind cu tot felul de teorii. Lidia Buble a pus capăt zvonurilor și a răspuns întrebărilor tuturor

Postarea a stârnit un val de reacții, frumoasa cântăreață văzându-se nevoită să abordeze subiectul într-o serie de Instagram Stories. Întrebată dacă în postarea anterioară apare noul iubit, extrem de sinceră și directă, artista a pus capăt tuturor speculațiilor și a spus adevărul.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.