Evenimentul Zilei > Monden > Lecția primită de coronascepticul Ionuţ Dolănescu: „Iată că acest virus există!” Mesajul transmis fanilor
Lecția primită de coronascepticul Ionuţ Dolănescu: „Iată că acest virus există!” Mesajul transmis fanilor

Lecția primită de coronascepticul Ionuţ Dolănescu: „Iată că acest virus există!” Mesajul transmis fanilor

Lista personalităților care s-au infectat cu noul coronavirus a fost completată, marți, de Ionuț Dolănescu. Surprinzătoarea veste l-a făcut să-și schimbe perspectiva asupra pandemiei.

Artistul a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că el şi soţia sa Doiniţa, au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Ionuţ Dolănescu a precizat că nu a avut niciun simptom, dar a făcut testul pentru depistarea noului coronavirus preventiv pentru că urma să plece în SUA să susţină un concert.

Și-a făcut testul din proprie inițiativă

„Cred că este o formă uşoară, nu am simptome. Din fericire suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi astăzi (n.r. marţi) ar fi trebuit să fim în Statele Unite ale Americii să luam urnele cu asalt şi să votam în calitate de cetăţeni americani”, a precizat Ionuţ Dolănescu.

„Trebuia să şi lansez zilele următoare un nou album cu orchestra din Chişinău, dar din păcate aceste lucruri nu se mai pot întâmpla”, a mai spus artistul

Ionuţ Dolănescu şi soţia sa sunt acum în izolare. “Stăm cuminți în carantină 14 zile, pentru că vineri am fost testaţi pozitiv cu Covid şi nu am mai putut zbura nici în SUA şi lansarea albumului nostru probabil că va avea loc doar online”, a mai spus muzicianul.

Fiul marilor rapsozi populari Ion Dolănescu și Maria Ciobanu a atras atenția că, deși nu făcea parte din categoria celor care recunoșteau existența virusului SARS-CoV-2, faptul că s-a infectat l-a făcut să-și reseteze perspectiva asupra pandemiei.

„Trebuie să fim pozitivi. Din păcate trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există, el trebuie tratat cu seriozitate. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus artistul.

Soţia sa Doinița şi-a pierdut gustul şi mirosul. „Suntem bine, mulţumim lui Dumnezeu. Cu credintă şi cu speranţă cred că vom trece şi peste asta”, a concluzionat Ionuţ Dolănescu.

Cântărețul de muzică populară se alătură unei liste impresionante de personalități care s-au confruntat cu infecția, de la personalități sportive ca Simona Halep, Cristina Neagu, Gică Popescu sau Dan Petrescu la artiști ca Irina Loghin, Ellie White, Marcel Pavel, Horațiu Mălăele, Dragoș Bucur, Denis Ștefan, Adriana Trandafir, politicieni ca Robert Negoiță sau Mihai Chirică sau vedete media precum Marius Tucă, Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Virgil Ianțu și Andi Moisescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: