Evenimentul Zilei > Monden > Ionuț Dolănescu, milionar în America. Care este cea mai mare comoară a cântărețului
Ionuț Dolănescu, milionar în America. Care este cea mai mare comoară a cântărețului

Ionuț Dolănescu, milionar în America. Care este cea mai mare comoară a cântărețului

Cântărețul de muzică populară Ionuț Dolănescu se laudă cu o avere de peste un milion de euro, dar nu în România ci în SUA. Astfel, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu ar deține două case în SUA, una în valoare de 250.000 de euro iar cealaltă de aproximaitv 110.000 euro și două autoturisme de lux care ajung să coste în jur de 100.000 de euro.

Peste toate acestea se adaugă și sumele pe care le-a economisit, în conturi, de pe urma evenimentelor la care participă și din albumele vândute. Onorariul pe care îl percepe Ionuț Dolănescu pentru un concert începe de la 2.000 de euro şi poate ajunge până la 5.000 de euro.

Dintre proprietățile pe care le-a moștenit de la părinții săi, Ionuț Dolănescu aprecizază cel mai mult casa tatălui său Ion Dolănescu.

„În toate proprietăţile pe care le-a avut Ion Dolănescu asta era casa lui de suflet. Experții au evaluat-o la peste 400 000 euro, pentru mine această casă are în primul rând valoare sentimentală. Nu cred că mi-ar ajunge pentru că e mai ușor să construiești de la zero decât să reconditionezi”, a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit Antena Stars.