Lăzăroiu: Ponta este responsabil pentru slaba coordonare care a dus la moartea Aurei Ion

Lăzăroiu: Ponta este responsabil pentru slaba coordonare care a dus la moartea Aurei Ion

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, consideră că premierul Victor Ponta este direct responsabil de moartea studentei Aura Ion.

Sebastian Lăzăroiu atrage atenţia că solicitările premierului Victor Ponta de a trece STS în subordinea Ministerului de Interne, dar și cea de demitere a generalului Marcel Opriș, au legătură cu intenția liderului PSD de a-i urma președintelui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

Redăm mai jos comentariul integral:

"Lipsa de coordonare în cadrul comandamentului pentru situaţii de urgenţă a dus la moartea unei tinere: Aura Ion. Ponta avea responsabilitate directă în această coordonare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Localizarea se putea face pe baza datelor de la: - STS - un sector determinat de antena operatorului de telefonie mobilă (dată fiind poziţionarea în munţi, localizarea s a făcut pe o suprafaţă de 200km pătraţi) - ROMATSA (n a funcţionat semnalul pe frecvenţa corespunzătoare) - MApN (aviaţia militară a făcut localizarea cu o precizie de 2km, după cum rezultă din fragmentele lipsa din raportului guvernul)

Ce face şeful guvernului? Pe perioada accidentului merge la o emisiune şi se răfuieşte cu adversarii politici. După emisiune merge la o chermeză la restaurant cu presă. N-avea nicio treaba cu coordonarea.

Şi, că să fie complet tacâmul, în loc să nu doarmă noaptea, pentru că are un mort pe conştiinţa, ce face premierul? Se gândeşte cum să scoată un profit politic de pe urmă celor două cadavre. Şi îi vine ideea să ceară demisia şefului STS şi, atenţie!, trecerea STS în subordinea Ministerului de Interne. De ce? Pentru că vrea să se facă preşedinte anul asta şi vrea să folosească acest servici de telecomunicaţii speciale în folos propriu", a comentat Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • TOPUL RUŞINII: Stroe şi Ponta sunt consideraţi principalii VINOVAŢI pentru gestionarea TRAGEDIEI AVIATICE din Apuseni
  • Traian Băsescu: Dacă ar fi existat coordonare, s-ar fi putut face imediat localizarea avionului prăbuşit în Apuseni. Ponta a cerut trecerea STS la MAI şi demiterea lui Opriş
  • Elena Udrea: Ne propunem ca Partidul Mişcarea Populară să fie revelaţia politică a anului 2014
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • TOP 10 IMAGINI care au devenit VIRALE, deși există DETALIU care îți schimbă TOTAL percepția lor | GALERIE FOTO
  • GOALE și NEÎNFRICATE. Cum arată femeile care fac alpinism DEZBRĂCATE pentru un CALENDAR | GALERIE FOTO
  • SECRETE la 700 metri sub Pământ. Materia ÎNTUNECATĂ își face SIMȚITĂ PREZENȚA