Evenimentul Zilei > Justitie > Justiție de 1 leu. Lazăr cere despăgubiri de la ministerul lui Toader
Justiție de 1 leu. Lazăr cere despăgubiri de la ministerul lui Toader

Justiție de 1 leu. Lazăr cere despăgubiri de la ministerul lui Toader

Augustin Lazăr solicită daune morale de 1 leu şi obligarea Ministerului Justiției de a publica pe site-ul propriu un comunicat în care să îşi ceară scuze public pentru ceea ce scrie în raportul privind activitatea sa managerială.

Acțiunea a fost despusă, marți, la Curtea de Apel (CA) Alba Iulia. Totodată, ca urmare a publicării decretului privind eliberarea, începând cu data de 27 aprilie, din funcția de procuror general ca urmare a pensionării, avocatul lui Augustin Lazăr, Ovidiu Podaru, a apreciat, la termenul de marți, că cererea de suspendare a procedurii de revocare, acțiune d e m a r a t ă de ministrul Justiției Tudor Toader, în octombrie anul trecut, a rămas fără obiect, transmite Agerpres. Pe de altă parte, Ovidiu Podaru a precizat că a formulat la instanța din Alba Iulia o acțiune în anulare, în sensul că, referitor la ceea ce scrie în raport, opinează că este „ilegal” şi „neadevărat”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.