Lacrimi de piţipoancă. Simona plânge senzual când vede cătuşe

Lacrimi de piţipoancă. Simona plânge senzual când vede cătuşe

Simona Cristina Ştefania Suhoi, alintată de presa tabloidă Senzual, are dosar penal pentru că a condus fără permis şi riscă să stea după gratii 6 ani de zile

La prima oră, Simona îşi aştepta rândul la intrarea în sala de judecată. A fost aproape de nerecunoscut. Cuminte ca un mieluşel şi îmbrăcată. Dacă Dan Capatos şi-ar fi ţinut emisiunea într-o sală de judecată şi ar fi avut-o invitată, ar fi căzut ratingul în cap.

În scurt timp, Simona a intrat în sală, în faţa judecătorului care aştepta să dea explicaţii cu privire la faptul că a condus maşina deşi avea permisul suspendat. Brusc, când i-au trecut prin faţă un grup de infractori încătuşaţi, pe blondă au năpădit-o lacrimile. Râuri s-au săpat în fardul de pe obraji. Probabil şi-a imaginat câtă de mare durere ar fi să schimbe brăţara fină din perle albe cu nişte cătuşe. I-a cerut judecătorului o amânare, ca să-şi angajeze un avocat.

Simona Senzual nu e la prima abatere, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii i-au făcut cel de-al patrulea dosar pentru că a şofat cu permisul de conducere reţinut.

Ne puteți urmări și pe Google News