Evenimentul Zilei > Actualitate > Lăcătuş: „La iarnă, se va face o remaniere”
Lăcătuş: „La iarnă, se va face o remaniere”

Lăcătuş: „La iarnă, se va face o remaniere”

Marius Lăcătuş a susţinut astăzi prima conferinţă de presă de la reinvestirea sa ca antrenor principal al echipei de fotbal Steaua. Lăcătuş, care susţine că atmosfera la Steaua "e destul de bună", a anunţat că, la iarnă, va face curăţenie.

Marius Lăcătuş a descălecat pentru a treia oară pe banca tehnică a Stelei şi spune că e gata să debuteze ca antrenor principal al "roş-albaştrilor". Primul meci al lui Lăcătuş va fi mâine seară în Steaua – Napoli, meci din Europa League.
"Trebuie să construim repede o echipă"
"Avem jucători de calitate, care trebuie să facă un joc precis şi să facă diferenţa. Tot lotul e valid, cu excepţia lui Baciu şi al lui Emeghara. Mai sunt şi jucătorii de la Unirea, care nu au drept de joc.
E un lot valoros, trebuie timp, dar timpul nu aşteaptă. Trebuie să construim repede o echipă, un grup puternic, care să abordeze într-o altă manieră jocurile.
Lumea începe probabil să îşi pună semne de întrebare în legătură cu valoarea jucătorilor, după ce pierzi cu Unirea, pierzi cu Oţelul, faci egal acasă cu Astra. Eu sunt convins că au valoare", a spus Lăcătuş.
"E foarte greu să lucrezi cu atîţia jucători
Marius Lăcătuş a mărturisit că nu va schimba sistemul de joc, dar a anunţat că la iarnă va face curăţenie.
"E un lot de 29 de fotbalişti, chiar dacă avem în componenţă jucători valoroşi e foarte, foarte greu să lucrezi cu atîţia jucători.
La iarnă, se va face o remaniere şi vor rămîne 24-25 de jucători", a mai spus Lăcătuş.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: