Are aspiraţii înalte, mai ales că e prima cafenea inspirată de curentul „pin-up“, cu voluptatea feminină a anilor ’40-’50. Mărturie stau fotografiile din care Marilyn Monroe zâmbeşte provocator.

Pin-up Café s-a deschis luni seară şi are la „cârmă“ o tânără, studentă în anul IV la Relaţii Publice şi Publicitate. O cheamă Cristina Tudor şi a simţit nevoia unui loc în care să se relaxeze şi să asculte muzică veche în surdină. A găsit locul din strada Colţei, nr. 50, şi a început amenajarea. Rezultatul: un loc primitor, cu un decor fără prea multe fiţe, dar armonios, şi preţuri medii – 5-7 lei o cafea, 5-6 lei un ceai, 12 lei un cocktail fără alcool, 13-14 lei o salată.

Cafeneaua va sta deschisă până la ultimul client care vrea să bea un cocktail ori să încerce sandviciurile cu somon sau prăjitura casei – alta în fiecare zi. Pin-up are şi terasă, care nu aminteşte prea mult de anii în spiritul cărora se vrea locul, dar e aerisită şi are vedere la o clădire veche şi destul de bine păstrată, care contrastează cu o altă clădire, de birouri, într-un mix tipic bucureştean.

Printre cei prezenţi la inaugurare s-au numărat Roxana Marcu, Dan Solcanu, dar şi Claudiu Miriţă (ex Stigma), care a revenit într-un concert live, după doi ani de absenţă, alături de The Retro Band. S-au auzit piese vechi ale anilor ’70-’80, într-o interpretare uşor modernizată.

Pentru cei care au ratat marea deschidere, Cristina promite şi alte seri speciale, cu muzică veche.