Evenimentul Zilei > Monden > La Alain Delon a venit „Barza”! Băiat sau fată?
La Alain Delon a venit „Barza”! Băiat sau fată?

La Alain Delon a venit „Barza”! Băiat sau fată?

Bucurie mare, de câteva zile, în familia unor actori iubiți în Franța și în lume. Unica fiică a marelui star de cinema Alain Delon l-a făcut bunicul unui băiețel.

Actrița Anouchka Delon, 29 de ani, a adus pe lume primul ei copil în noaptea de 14 spre 15 februarie. O dorință împlinită, despre care vorbea în interviurile ultimilor doi ani. Bucuria este enormă în familie, estompând amintirea urâtă a sarcinei pierdute de către Anouchka.

Numele micuțului nu a fost dezvăluit presei, dar mămica și tăticul, Julien Dereims, au declarat că sunt prea fericiți deoarece sunt acum o familie adevărată, după nouă ani de relație.

Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a manechinului olandez Rosalie van Breemen. Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon (foto), care este și el manechin și actor.

În anul 2001, Alain Delon și Rosalie s-au despărțit. Ea a plecat în Olanda, însă copiii au rămas să trăiască și să-și facă școala și carierele în Franța.

La ultimele ediții de la Cannes, Alain Delon a apărut împreună cu fiica sa, iar presa din toată lumea le-a acordat o atenție deosebită, mai ales că tatăl radia de mulțumire și iubire la brațul tinerei actrițe.

Celebrul actor mai are un fiu, Anthony Delon (în foto, împreună cu sora sa Anouchka Delon), acum în vârstă de 55 de ani, cu singura lui soție, actrița Nathalie Delon.

Dintr-o relație extraconjugală, Alain Delon mai are încă un băiat, Christian Aaron (Ari) , pe care nu l-a recunoscut oficial niciodată și care nici nu apare în fotografii împreună cu frații săi.