Evenimentul Zilei > Actualitate > Klaus Iohannis, felicitat de preşedintele Germaniei
Klaus Iohannis, felicitat de preşedintele Germaniei

Klaus Iohannis, felicitat de preşedintele Germaniei

Klaus Iohannis a fost felicitat pentru victoria în alegerile prezidenţiale de preşedintele Germaniei, Joachim Gauck.

Joachim Gauck i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, mesajul fiind publicat pe site-ul Administarţiei Prezidenţiale din Germania.

"Veţi prelua acest mandat într-o perioada plină de provocări majore atât pentru Europa, cât şi pentru ţară dvs. Fiţi sigur că Germania va sprijini România în implementarea reformelor, mai ales în ceea ce priveşte îmbunătăţirea statului de drept. Vom susţine, de asemenea, şi viitoarele parteneriate. Am încrederea că vom continua să dezvoltăm relaţii de prietenie şi o bună cooperare a ţărilor noastre, atât în contextul european, cât şi la nivel internaţional", se arată în mesajul transmis de Joachim Gauck, potrivit ziare.com.

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale cu 54,5% din voturi, potrivit rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Central, Contracandidatul său, Victor Ponta, a obţinut 45,49% din voturi. Rezultatele au fost anunţate după numărarea voturilor din 99,07% din secţii.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE BEC 2014 județ cu județ

 

Click aici pentru a vedea REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II, BEC.RO

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II, judet cu judet.

Mai jos gasiti rezultatele finale pentru fiecare judet in parte. Ramaneti pe evz.ro pentru a afla usor si simplu REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in judetul tau si in Diaspora.