Evenimentul Zilei > Actualitate > Kim Kardashian, atacată cu făină pe covorul roşu
Kim Kardashian, atacată cu făină pe covorul roşu

Kim Kardashian, atacată cu făină pe covorul roşu

Vedeta a fost atacată, chiar la lansarea propriei mărci de parfum, de o femeie care a aruncat în ea cu făină, în timp ce se afla pe covorul roşu.

Kardashian tocmai terminase o şedinţă de fotografii alături de mama ei, la petrecerea de lansare parfumului "True Reflection", în cartierul West Hollywood. O femeie de origine asiatică a trecut dincolo de cordonul de securitate şi a aruncat cu făină asupra ei. După incident, vedeta a mers într-o cameră privată să îşi cureţe hainele, însoţită de bodyguarzi.
Atacatoarea a încercat să fugă, dar a fost arestată, potrivit E! Online. Kardashian nu a depus plângere, aşa că aceasta a fost eliberată în scurt timp.
După ce s-a întors la eveniment, Kim Kardashian a glumit pe tema incidentului. "Acesta a fost, probabil, cel mai nebun, neaşteptat şi ciudat lucru care mi s-a întâmplat vreodată. După cum îi spuneam şi stilistului meu, vroiam mai multă pudră şi am primit destulă acolo", a declarat ea.
Se presupune că atacul a fost un protest faţă de preferinţele vedetei pentru hainele de blană. În luna noiembrie a anului trecut, ea a fost ţinta unei campanii a organizaţiei PETA. Acest incident vine la trei luni după ce Jonathan Cheban, cel mai bun prieten al lui Kardashian, a fost atacat tot cu făină. Atunci, o persoană neidentificată a aruncat cu făină strigând "asta e pentru Kris Humphries".
Sursa
CITEŞTE ŞI: 

  • Starul din "Mad Men" continuă războiul cu Kim Kardashian
  • Eroul din "Mad Men, în conflict cu Kim Kardashian
  • Divorţul lui Kim Kardashian, televizat
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News