Kate, soţia prinţului William, în război cu Camilla, mama-soacră

Kate, soţia prinţului William, în război cu Camilla, mama-soacră

După modelul consacrat al relaţiilor noră-soacră, nici la Palatul Buckingham situaţia nu este mai bună. Tabloidele străine relatează că există tensiuni între soţia prinţului William, Kate, şi soacra ei, Camilla.

Publicaţia americana "Globe" a relatat săptămâna aceasta despre o ceartă puternică la Palatul Buckingham, între Kate şi Camilla, în care viitoarea regină a Marii Britanii şi-a pus soacra la punct.

Se pare că soţia prinţului William a fost deranjată de comentariile pe care soacra ei vitregă, Camilla, le-a făcut în lipsa ei. Motivul tensiunilor este legat de faptul că tânăra Ducesă de Cambridge nu a oferit, până acum, un moştenitor.

William şi Kate s-au căsătorit în primăvara acestui an, în aprilie, iar în vară au început să apară zvonuri cu privire la o posibilă sarcină. Zvonurile au fost infirmate, rând pe rând, de reprezentanţii Casei Regale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kate, presată să ofere un moştenitor Un prieten apropiat familiei lui Kate a declarat, sub anonimat, în publicaţia US Weekly, că "rolul principal pe care Kate îl are în calitate de soţie a lui William este să ofere un moştenitor. Regret că sunt atât de direct, însă exact aşa stau lucrurile".

O altă sursă a declarat pentru "National Enquirer" că presiunile sunt atât de mari, încât părinţii lui Kate au cerut familiei regale "să mai renunţe la discuţiile privind sarcina" soţiei lui William.

"Când William şi Kate au mers în vizită la părinţii acesteia, Carole and Michael Middleton l-au luat deoparte pe William şi i-au spus să-şi roage familia să nu o mai preseze pe Kate cu sarcina. Ei ştiu că William a înţeles, dar acesta trebuie să le spună şi tatălui său, prinţul Charles, şi bunicii sale, Regina Elisabeta, să o ia mai uşor", a declarat o sursă aproapiată familiei Middleton în "International Business Times".

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/NvoRN1I8YK8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>