Kapetanos, care a îmbrăcat tricoul Stelei în perioada 2008-2011, nu are amintiri plăcute cu finanţatorul grupării din Ghencea. „Gigi doar vorbeşte, nu face nimic. Dacă echipa nu merge, vine la vestiare, vorbeşte două minute şi după aia face caterincă. Nu e cum îl vedem la televizor. Pentru asta Steaua nu a câştigat niumic cu el, e doar vina lui”, a declarat Pantelis Kapetanos pentru agenţia „citynews”.
„Când am venit întâia dată la Steaua, am semnat şi am plecat direct în cantonament. Şi, când mergeam cu autocarul, am oprit la un palat. Eram nedumerit şi am întrebat: „Ce facem aici?”. „Aici e preşedintele”, mi s-a zis. Am stat acolo la o masă mare, el a venit şi a făcut show”, a rememorat atacantul grec prima sa întâlnire cu patronul Stelei.
Kapetanos a povestit şi modul cum au fost răsplătiţi jucătorii de către Gigi Becali după un rezultat pozitiv: „A început să discute cu jucătorii şi cu toată lumea, „hahaha, huhuhu”, iar când am plecat, a dat un pachet. Când am mers la un autocar, a venit unul şi mi-a dat bani. Eu am întrebat: „Ce e asta?”. „Păi, a dat preşedintele”, mi s-a răspuns. Incredibil!”.
Reacţia lui Becali: „Poate îi rupe unul capul la discotecă!”
Gigi Becali, patronul Stelei, a luat foc după ce a auzit declaraţiile făcute de Pantelis Kapetanos. „El minte, cred că a luat un pachet în cap şi s-a sclerozat. Lui nu i-am dat niciodată bani la pachet. De ce i-a primit, dacă e aşa cum spune el? Poate îi rupe unul capul la discotecă, un român adevărat! În ce calitate vine el într-o ţară străină şi loveşte într-un patron?
I-am dat 25.000 de euro pe lună. Dacă tu vii şi critici… Să ţină cont că e un Dumnezeu sus şi iar face o fractură sau o ruptură! Ar trebui să se sesizeze comisia, eu o să-l reclam şi sper să fie suspendat. Să-şi vadă de treaba lui, e prea vagabont şi prea ordinar”, a tunat fostul oier, la Radio GSP.