Jessica Alba, cea mai sexy femeie din lume

Jessica Alba, cea mai sexy femeie din lume

Frumoasa actrita americana s-a nascut pe 28 aprilie 1981 in Pomona, California.

Aspectul sau exotic se datoreaza originilor mexicane, daneze si franceze ale parintilor sai. Jessica Alba si-a dorit dintotdeauna sa devina actrita si a luat primele lectii de arta dramatica la varsta de 12 ani. Norocul ii surade imediat, cand este distribuita in filmul „Camp Nowhere”, fiind aleasa pentru a o inlocui pe actrita principala, care a renuntat la rol. Devine cunoscuta datorita rolului din serialul „Flipper”, in care joaca timp de doi ani.

Dupa succesul inregistrat de serialul cu delfini incep sa curga ofertele de roluri pentru diverse productii de televiziune si cinema. Intra in elita de la Hollywood gratie rolului principal din serialul „Dark Angel”, produs de cunoscutul James Cameron.

Prestatia din serial ii aduce premiul Saturn pentru Cea mai buna actrita de televiziune, iar la Premiile TV Guide este desemnata starul anului 2001. Din filmografia sa mai fac parte productiile „Honey” (2003), „Fantastic Four” (2005) si „Sin City”, in care joaca rolul unei dansatoare in cluburi de noapte.

Ne puteți urmări și pe Google News

FRUMUSETE

Jessica, omniprezenta pe copertile revistelor

> Jessica Alba s-a clasat pe locul intai in topul „Celor mai dorite 99 de femei” realizat de Askmen.com, in 2006.

> Publicatia „Maxim” a pozitionat-o „doar” pe locul 2 in clasamentul celor mai atragatoare artiste, iar „GQ” si „In Style” au preferat sa o aiba pe Jessica pe coperta lunii iunie.

> In mai 2007, editiile din SUA si Marea Britanie ale publicatiei „FHM” au desemnat-o „Cea mai sexy femeie din lume”.