Evenimentul Zilei > Sport > Jerry Gane şi-a anunţat despărţirea de Dinamo. A fost contactat noul antrenor
Jerry Gane şi-a anunţat despărţirea de Dinamo. A fost contactat noul antrenor

Jerry Gane şi-a anunţat despărţirea de Dinamo. A fost contactat noul antrenor

Eşecul suferit de Dinamo Bucureşti în ultima etapă din Liga I l-a determinat pe Jerry Gane să spună adio grupării din „Şoseaua Ştefan cel Mare”.

Jerry Gane şi-a anunţat, în mod public, demisia luni seară. Înfrângerea suferită de „câinii roşii”, pe teren propriu, în faţa nou – promovatei FC Argeş, scor 1 – 2, a umplut paharul, iar tehnicianul în vârstă de 49 de ani a decis că nu mai există niciun viitor pentru el pe banca formaţiei „din Groapă”.  

Suporterii nu l-au mai dorit pe Gane

La scurt timp după fluierul final al centralului Ionuţ Coza, fanii din Asociaţia Doar Dinamo Bucureşti i-au cerut demisia lui Gane. „Gane, doar tu poţi salva Dinamo. Cum? Printr-o demisie” a fost mesajul ironic publicat de suporterii de la DDB pe reţelele de socializare.

  Antrenorul principal al trupei din „Şoseaua Ştefan cel Mare” nu a mai stat mult pe gânduri şi le-a transmis elevilor săi, după intrarea la cabine, că aventura sa de la conducerea băncii tehnice a lui Dinamo se opeşte aici. „Acesta a fost ulitmul meu meci la Dinamo. I-am şi anunţat pe jucători, în vestiar, despre această decizie. Mă opresc aici, e nevoie de o schimbare la echipă” a precizat, vizibil afectat, antrenorul originar din judeţul Dolj.  

Jerry Gane admite că Dinamo a fost în criză cu el la timonă

Suporterii din DDB au anunţat, încă de la sfârşitul săptămânii trecute, că nu sunt de acord cu păstrarea lui Ionel Gane la timona „câinilor roşii”, până în pauza competiţională din vară, deşi cu numai câteva zile înainte conducerea clubului bucureştean îl asigurase pe acesta că are parte de toată încrederea sa. 

La despărţirea de Dinamo, Gane recunoaşte că fotbalul etalat de căpitanul croat Ante Puljic şi ceilalţi coechipieri ai săi nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. „Am făcut tot ce am putut, dar ne-au lipsit rezultatele în ultimul timp. Suporterii au dreptate atunci când jocul echipei nu funcţionează” a mai adăugat tehnicianul de 49 de ani, la finalul confruntării cu piteştenii.