"Trebuie să te împaci cu gândul, la un moment dat. De fapt, trebuie să te laşi în mâinile lui Dumnezeu", a spus cântăreaţa. Janet a recunoscut că există o diferenţă între decesul fratelui ei, Michael Jackson şi cel al mamei lui Bobbi Kristina Brown şi că nu ştie ce înseamnă o astfel de suferinţă la o vârstă atât de tânără.
Însă, Janet i-a sugerat fiicei lui Whitney Houston că "sună atât de răutăcios, dar trebuie să treci peste. Nu poţi să nu o faci, pentru că poate fi foarte devastator".
Janet Jackson a mai mărturisit că încă se gândeşte la fratele său zilnic şi îi recomandă lui Bobbi Kristina terapia psihologică."Trebuie să îţi continui viaţa. O să găseşti o cale să mergi mai departe", a conchis cântăreaţa.
Bobby Brown a declarat, astăzi, că fiica lui se simte mult mai bine. "Continuăm să îi oferim sprijin şi dragoste lui Bobbi Kristina. Trece prin tragedia morţii mamei sale şi ar prefera să nu o facă în ochii publicului. Cer încă o dată ca intimitatea noastră să fie respectată", a scris fostul soţ al lui Whitney Houston.
După moartea mamei ei, Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani, a fost spitalizată de două ori.