Jador a participat la emisiunea Survivor România 2021, difuzată de Kanal D, și a fost eliminat. El a suferit o accidentare și a avut parte de mai multe probleme care au dus la încheierea abruptă a traseului la show-ul respectiv. Întors acasă, Jador și-a revăzut familia și prietenii, care i-au simțit lipsa în perioada în care a participat la Survivor.

Însă, Jador a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a ținut o reuniune alături de apropiații săi. Unul dintre prietenii săi a apelat la un gest de neînțeles. Pe care Jador l-a povestit pe Instagram.

Jador, trădat de unul dintre prieteni

„M-am întâlnit cu prietenii mei cei mai buni din copilărie. Îmi era foarte dor de ei, îmi era foarte dor să petrecem și să povestim momente frumoase, activități pe care le-am întreprins împreună în copilărie.

Când a venit momentul să plece acasă, unul dintre ei mi-a băgat cuțitul în roata de la mașină. Ce să consider, că nu există prietenie adevărată? Pe care să îl învinuiesc? Care dintre ei este acela care, de fapt, nu mă iubește și e invidios pe ce am realizat în viață? Există prieteni? Majoritatea m-au trădat. E o întrebare bună, nu? Oricum știu care mi-a băgat cuțitul în roată”, a povestit Jador pe Instagram.

Traumele suferite de Jador în copilărie

Altfel, vorbind despre copilăria sa, în emisiunea Teo Show, Jador afirma. „Mama, când era tânără, vorbea foarte urat cu mine. Și tata la fel, dar eu m-am rugat mult la Dumnezeu.

S-a îmbolnăvit mama foarte grav și tata i-a promis lui Dumnezeu că, dacă mama se vindecă, se va pocăi. Și nu s-a pocăit. La trei luni s-a îmbolnăvit și el. În perioada aia nu mâncam câte două, trei zile. Nu puteam să îi cer lui tata bani, știam că el era dispus să vândă tot pentru a o salva pe mama”.