În iulie 2018, fosta asistentă de la „Acces Direct”, Iuliana Luciu, a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă a Simonei Gherghe că i-ar fi spart casa. 

Șapte luni au trecut de la deschiderea procesului până când instanța de judecată s-a pronunțat în cazul celor două vedete. Iuliana Luciu a pierdut procesul pe care i l-a intentat Andreei Podărescu și în care îi pretindea acesteia daune morale. 

Acum câteva zile, magistrații de la Tribunalul București au respins ca nefondată  cererea pe care a formulat-o sora Nicoletei Luciu. De asemenea, Iuliana a renunțat și la procesul pe care-l avea cu Antena.

„În temeiul art. 408 Cod de procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantei la dreptul pretins în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA în fond. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată. Cu apel, în 30 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti secţia a IV-a civilă.”, conform deciziei magistraților de la Tribunalul București.

La mai bine de două luni de la pronunțarea completului de judecată, Cancan a făcut publice unele documente ce au fost ținute la secret și care scot la iveală dedesubturile războiului dintre cele două vedete.

Din câte se pare, Iuliana Luciu a susținut în fața magistraților faptul că, de-a lungul timpului, a avut grijă să își contureze o imagine de fată la locul ei, a colaborat doar cu anumite branduri, a cenzurat joburile în așa fel încât să fie un exemplu de decență și că și-a ales cu mare atenție anturajul și prietenii pentru a nu putea fi inclusă în categoria femeilor cu moravuri ușoare.

„Reclamantă a susținut că imaginea creață de parate nu-i face cinste și nu o reprezintă absolut deloc, nu este o persoană care a intervenit în relația amoroasă a nimănui. Imaginea să se vinde doar brandurilor pe care alege să le reprezinte; astfel, a cenzurat joburile încât să reprezint un exemplu de decentă. A lucrat ani de zile la imaginea fără de pată pe care i-a creat-o, și-a ales cu grijă anturajul și prietenii, tocmai pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune. Însă, toată această muncă de ani de zile a fost spulberată printr-un material al pârâtei persoane juridice și o postare pe con tul de socializare a pârâtei.

De aici, totul a fost preluat de către alte publicații și alte televiziuni ajungând să fiu calomniată și denigrată în presă timp de săptămâni. Din toate cele de mai sus, rezultă că paratele au făcut publice imagini și informații despre ea într-un context denigrator și calomnios, fiindu-i astfel încălcat dreptul la imagine și la viață privat, a făcut obiect al unor dezbateri despre care nu a știut, nu i-a fost cerut acordul sau vreun punct de vedere, nu i-a fost oferit un drept la replică, fiindu-i astfel încălcat dreptul la viață private.”, se arată în documentele

 

Te-ar putea interesa și: