Evenimentul Zilei > Sport > Iubita lui Ronaldo a dat peste cap internetul
Iubita lui Ronaldo a dat peste cap internetul

Iubita lui Ronaldo a dat peste cap internetul

Georgina Rodriguez (26 de ani) a reușit dea ”peste cap” Internetul. Peste 9 milioane de persoane de pe toată planeta au apreciat la superlative execrcițiile de tonificare a feselor. Iubita lui Cristiano Ronaldo arată fabulos și are peste 19 milioane de urmăritori pe Instagram. La rândul său, celebrul fotbalist are 230 de milioane de admiratori pe Instagram.

Georgina Rodriguez (26 de ani) a reușit pentru câteva zile să fie mai faimoasă decât iubitul său, portughezul Cristiano Ronaldo (35 de ani). Spanioloaica născută la Buenos Aires a postat un clip care a ”dat peste cap” Internetul.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a strâns peste 9 milioane de vizualizări la filmarea unui antrenament în aer liber, care durează puțin peste trei minute. ”Când vrei să te antrenezi, dar ajungi să te prostești!”, a comentat Georgina Rodriguez în descrierea clipului.

Sesiunea a început cu un moment de ”twerking”, care i-a făcut pe fani să se minuneze. ”Mișcări incredibile!”, a remarcat un urmăritor, în timp ce altul a adăugat: ”E impresionat, într-adevăr. Dar unde e Cristiano?”. După clipul care a strâns milioane de reacții, Georgina Rodriguez a revenit pe Instagram, cu o nouă fotografie pentru cei 19 milioane de urmăritori ai săi.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.