Italienii au defilat la Piatra-Neamţ

Italienii au defilat la Piatra-Neamţ

Pe 23 august, o zi de sărbătoare în comunism, occidentalii au fost cei care au petrecut. Inter a făcut aseară instrucţie cu FC Vaslui

Fotbalul românesc a primit aseară încă o lecţie de profesionism. Jucând relaxată, Inter Milano a trecut fără probleme de FC Vaslui, în manşatur a play-off-ului din Liga Europa, scor 2-0! Argentinienii Esteban Cambiasso (23) şi Rodrigo Palacio (73) le-au asigurat italienilor un retur tihnit peste 7 zile.

  • Antrenorul Marius Ninel Şumudică a trimis, pe terenul din Piatra-Neamţ, următoarea formulă de echipă: D. Coman - Milanov, Celeban (74, Caue), Charalambous, Sălăgeanu - Varela - Antal, NDoye, Sânmărtean - N. Stanciu (46, D. Varga) - M. Niculae (61, S. Sburlea). Inter a adus în Moldova "plombe", dar şi jucători de cinci stele. Javier Zanetti a sărbătorit sub Pietricia meciul 800 în tricoul nerazzurrilor, iar atacul a fost stelar: olandezul Wesley Sneijder, vicecampion mondial, şi argentinienii Milito şi Palacio.
  •  De la FC Porto, Inter a reuşit ieri să achiziţioneze, cu 12 milioane de euro, un fotbalist trecut prin Liga I. Uruguayanul Alvaro Pereira (26 de ani) îi va face concurenţă lui Cristi Chivu pe banda stângă a apărării. Transferul va îmbogăţi clubul CFR Cluj, de unde Pereira a plecat la Porto, în 2009, cu 2,4 milioane de euro (ardelenii au păstrat 20 la sută dintr-un viitor transfer). Astfel, cu Pereira, ardelenii au obţinut un profit net de 4,4 milioane de euro!