Chiar dacă Liviu Arteni, fostul soţ al milionarei Israela Vodovoz, este de negăsit, preotul care s-a ocupat de problemele bărbatului cu alcoolul a vorbit despre ultima discuţie telefonică cu Israela Vodovoz. 

Părintele Burlacu de la Bacău l-a ajutat pe Liviu Arteni să lupte împotriva problemelor legate de consumul de alcool. Mai mult de atât, preotul Liviu Burlacua susţinut că a rămas în relaţii bune atât cu Liviu, cât şi cu Israela, dar şi că s-a mai interesat de starea de sănătate a bărbatului. 

Liviu Burlacu afirmă că Israela Vodovoz era o persoană sufletistă şi a avut grijă de fostul său soţ, chiar şi după ce au divorţat. Iniţial, părintele Liviu Burlacu l-a ajutat pe fostul soţ al Israelei Vodovoz la rugămintea fostei femei de afaceri, notează stirilekanald.ro.

De asemenea, părintele a mai declarat că s-a mai interesat de problemele legate de alcool ale fostului soţ al Israelei Vodovoz. Cu toate acestea, părintele Liviu Burlacu nu se considera prietenul Israelei Vodovoz, însă au lucrat la numeroase proiecte anti-alcool.