Își pierde mințile, dar se distrează de minune cu fetița. Imagini rare cu Bruce Willis și fiica sa, Mabel

Își pierde mințile, dar se distrează de minune cu fetița. Imagini rare cu Bruce Willis și fiica sa, Mabel Sursa foto: Facebook

Bruce Willis a fost surprins în ipostaze emoționante alături de fiica sa, Mabel. Filmulețul a fost făcut de soția actorului, când micuța a împlinit 11 ani. Reamintim faptul că actorul a fost diagnosticat de curând cu demență frontotemporală, o boală care îi afectează calitatea vieții.

Emma Heming Willis, soția lui Bruce Willis, l-a surprins pe actor în ipostaze emoționante alături de fiica sa Mabel, care abia a împlinit vârsta de 11 ani. Filmulețul postat de Heming pe rețelele de socializare arată o relație apropiată între tată și fiică.

„11 ani fericiți, Mabel Ray! Energia ta este molipsitoare. Poți să luminezi întreaga încăpere cu zâmbetul tău. Este un privilegiu să fiu martoră la felul în care îți iubești familia și ai grijă de ea. Strălucește în continuare, dragostea mea, și amintește-ți întotdeauna să trăiești intens.”, a scris Emma Heming Willis pe Instagram.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Cu doar o lună în urmă, Bruce Willis și-a serbat ziua de naștere, iar soția sa a postat un video emoționant și cu această ocazie.

„Deci astăzi este ziua de naștere a soțului meu. Mi-am început dimineața plângând, după cum vă puteți da seama, de la ochii mei umflați și nasul congestionat. Cred că e important să vedeți toate părțile acestei povești. Sunt uneori tristă, în fiecare zi. Simt durere în fiecare zi. Și simt asta cu atât mai mult astăzi, de ziua lui”, a fost

Bruce Willis, diagnosticat cu demență frontotemporală

Celebrul actor a fost de curând diagnosticat cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care îl împiedică să mai profeseze meseria care l-a făcut celebru. Inițial, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie. După mai multe analize și cercetări, medicii care se ocupă de actor au schimbat diagnosticul.

Alături de Bruce Willis este întreaga sa familie, inclusiv fosta soție, Demi Moore, și cele trei fiice pe care aceștia le au împreună. Toți apropiații actorului au fost deschiși, vorbind public despre boala lui și despre progresul pe care îl are, din dorința de a ridica nivelul de interes pentru astfel de afecțiuni greu depistabile.

Starea de sănătate a celebrul actor s-a înrăutățit destul de repede, iar apropiații susțin că lui Bruce Willis îi este din ce în ce mai greu să vorbească, să scrie sau să citească. Familia speră ca „sănătatea mintală” să nu se deterioreze și să ducă „o viață demnă”, ca înainte.

„Astăzi nu există tratamente pentru boală, o realitate pe care sperăm că se poate schimba în anii următori.Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce. În acest spirit, am vrut să vă oferim o actualizare cu privire la iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă a ceea ce trăiește”, potrivit anunțului postat de copiii, actuala și fosta soție a actorului pe site-ul Asociației pentru Degenerare Frontotemporală.