Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează pe zi ce trece. Familia se roagă să se întâmple o minune de Crăciun

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează pe zi ce trece. Familia se roagă să se întâmple o minune de Crăciun Soţia lui Bruce Willis, noi declarații. Nu crede că actorul este conştient de boala de care suferă.Sursă foto: Instagram

Îndrăgitul actor Bruce Wiliis se confruntă cu probleme de sănătate. Bărbatul suferă de afazia cerebrală. Familia sa prețuiește timpul pe care îl petrece alături de actor și se roagă să se întâmple o minune de Crăciun.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit în ultima perioadă. Boala de care suferă actorul îi afectează capacitatea de a vorbi și de a înțelege ceea ce i se transmite. În acest context, întreaga familie stă în jurul actorului în vârstă de 67 de ani. O persoană apropiată de familia lui Willis a declarat că aceștia știu că actorul nu va fi în viața lor pentru întotdeauna. Așadar, ei prețuiesc fiecare moment pe care îl petrec alături de actor.

Fosta sa soție, actrița Demi Moore „a fost în contact constant cu Bruce și Emma”, actuala parteneră de viață. De asemenea, și Moore stă cât se poate mai ,mult alături de fostul ei soț. Atunci când nu poate fi alături fizic de actor, ea îl sună zilnic pe „Bruce să-i audă vocea”. Demi și Emma sunt foarte apropiate și luptă împreună pentru ca Bruce să facă fața bolii.

Cum se manifestă boala de care suferă Bruce Willis

„Bruce nu poate spune mare lucru și nu pare să înțeleagă ce i se spune. Așa că Emma a fost cu adevărat vocea și comunicatorul pentru el. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de cel care a fost...iar asta le rupe inima. Fetele nu-și pot imagina Crăciunul fără Bruce.”. În plus, persoana din anturajul familiei au mai spus că ei se roagă la un miracol de Crăciun.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia își dorește să se bucure de fiecare minut petrecut cu actorul, iar fiicele Tallulah și Scout au distribuit fotografii cu întreaga familie împreună. Bruce s-a căsătorit cu Emma în 2009 și au împreună două fete, Mabel și Evelyn. Actorul a avut un mariaj timp de 13 ani cu Demi Moore. Cei doi au împreună trei fete: Rumer, Tallulah și Scout. La începutul acestui an, familia lui Bruce a dezvăluit că starul se va retrage din actorie din cauza diagnosticului său de afazie. „Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a transmis familia, informează Dailymail.