Soția lui Bruce Willis, despre sănătatea ei mintală. Problemele partenerului au afectat-o. "Nu mă face un fel de erou"

Soția lui Bruce Willis, despre sănătatea ei mintală. Problemele partenerului au afectat-o. "Nu mă face un fel de erou" Sursa: Instagram

Soția lui Bruce Willis a mărturisit că problemele partenerului său i-au afectat sănătatea mintală și că a greșit când le-a dat importanță celorlalți, dar s-a uitat pe ea. Aceasta a povestit că trece prin momente dificile în ultima vreme.

Emma Heming Willis a dezvăluit că sănătatea ei mintală este din ce în ce mai rea, mai ales după ce soțul ei, Bruce Willis, a fost diagnosticat cu afazie.

Aceasta a mărturisit că a făcut și o mare greșeală: "Am pus nevoile familiei mele mai presus de ale mele, ceea ce am descoperit că nu mă face un fel de erou".

'Acea cantitate de grijă pentru toți ceilalți din gospodăria mea a avut un impact asupra sănătății mele mintale și a sănătății mele generale și nu a servit nimănui din familia mea', a declarat ea. Soția lui Bruce Willis a mai povestit că încearcă să se pună pe ea pe primul loc și pe iubitul ei, în vârstă de 67 de ani, pe al doilea.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-a pus pe locul doi

'Cineva mi-a spus nu demult că atunci când ai prea multă grijă de cineva, ajungi să nu te îngrijești suficient de tine însuți. Acest lucru m-a oprit din drum și a rezonat cu adevărat cu mine. Nu sunt o mamă perfectă, dar știu că am câteva nevoi de bază care sunt obligatorii, cum ar fi, în primul rând, exercițiile fizice", a continuat ea, adăugând: "Cred că este important să găsești acel lucru care te face să te simți bine și să construiești de acolo".

Sursa: instagram

Aceasta și-a pus sufletul pe tavă la șase săptămâni după ce a publicat o declarație comună cu fosta sa soție, Demi Moore, 59 de ani, și cu fiicele fostului cuplu, Rumer, 33 de ani, Scout, 30 de ani, și Tallulah, 28 de ani, în care a anunțat problema de sănătate a lui Bruce Willis.

Emma a recunoscut că starul 's-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacitățile cognitive'.

'Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră și vă suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu.

Problemele lui Bruce Willis

Trecem prin asta ca o unitate familială puternică și am vrut să îi aducem pe fanii lui pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el. Așa cum Bruce spune mereu: "Trăiți-o" și împreună plănuim să facem exact asta', a spus aceasta.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru People că 'toată lumea se concentrează pe toate momentele fericite pe care le pot împărtăși' cu actorul și că 'Emma este deosebit de recunoscătoare pentru fiicele pe care le împarte cu Bruce'.

Altă sursă a povestit că soția actorului 'a făcut tot ce a putut' pentru a-l ajuta și 's-a mobilizat în jurul lui într-un mod important pentru a-l ajuta pe Bruce să facă față la ceea ce va urma'.