Anamaria Prodan, decizie de ultimă oră! Laurențiu Reghecampf, exclus total din familie. Se întâmplă în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan, decizie de ultimă oră! Laurențiu Reghecampf, exclus total din familie. Se întâmplă în plin scandal de divorţ Sursa foto: Facebook

Anamaria Prodan este extrem de deschisă și nu se ferește să vorbească despre relația pe care o are cu fostul soț, Tiberiu Dumitrescu. Ba mai mult, se pare că cei doi se consultă mereu când vine vorba de copii, inclusiv atunci când se iau decizii pentru cariera lui Bebe.

Anamaria Prodan a păstrat o legătură strânsă cu fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu, de dragul celor două fete pe care le au împreună. Impresara recunoaște că îl iubește pe fostul ei soț, însă este ceva diferit, având o relație extrem de bună și cu actuala lui soție. Dacă până acum ei se consultau doar în ceea ce le privește pe cele două fete pe care le au împreună, în ultima lună au început să se sfătuiască și în ceea ce îl privește pe Bebe, fiul ei și a lui Laurențiu Reghecampf.

Relația pe care Anamaria Prodan o are cu fostul soț este complet diferită față de cea pe care o are acum cu Laurențiu Reghecampf. Impresara folosește doar cuvinte de laudă la adresa lui Tiberiu Dumitrescu și susține că, deși sunt divorțați de mulți ani, păstrează legătura și se sprijină reciproc. De când s-a despărțit de antrenorul de la Craiova, impresara susține că fostul soț și prieteni apropiați sunt cei care o sfătuiesc atunci când vine vorba de Bebe.

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (...) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan îl pune pe Laurențiu Reghecampf pe locul doi

Aflată în plin divorț cu antrenorul de la Universitatea Craiova, impresara nu ratează nicio ocazie de a duce câteva insulte celui care îi este încă soț. Vorbind de Tiberiu Dumitrescu, fost baschetbalist, Anamaria Prodan îl pune pe acesta mai presus de Laurențiu Reghecampf, făcând aluzie că baschetbalistul i-ar fi superior antrenorului.

„Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (...) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a spus impresara.