Evenimentul Zilei > Actualitate > Iordănescu îl pune la zid pe Reghecampf. MM îi răspunde
Iordănescu îl pune la zid pe Reghecampf. MM îi răspunde

Iordănescu îl pune la zid pe Reghecampf. MM îi răspunde

Deşi Steaua a plecat neînvinsă de pe terenul nemţilor de la Stuttgart, Anghel Iordănescu, fost jucător şi antrenor al "militarilor", nu s-a sfiit să-l critice pe Laurenţiu Reghecampf, actualul "principal".

„Tata Puiu” îl acuză pe Reghecampf că, la meciul cu VfB Stuttgart, scor 2-2, din Grupa E a Ligii Europa la fotbal, a alcătuit echipa după indicaţiile patronului Gigi Becali. „Am convingerea că Steaua putea obţine mai mult în seara aceasta. Au fost multe momente în care echipa ne-a dat dureri de cap. În repriza a doua, puteam chiar să şi pierdem.
Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a fost neinspirat când a început partida cu Prepeliţă şi cu Filip. Primul venea după o accidentare care l-a ţinut pe bară şase luni, iar celălalt e prea crud. Ca să nu fiu răutăcios, spun că a fost neinspirat. Dar dacă e să fiu sincer, atunci afirm că Reghecampf a ascultat dorinţele patronului„, a declarat Anghel Iordănescu, la postul Sport.ro.
Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a sărit ca ars şi l-a contrat pe „General”. „Anghel Iordănescu este o legendă a Stelei, un fost jucător uriaş şi un antrenor cu rezultate excepţionale. Totuşi, nu cred că el, care are băiatul la o contracandidată a noastră, ar trebui să vorbească Steaua de rău. De când e Edi la Vaslui, el are ceva cu Steaua. Sunt mâhnit de reacţiile sale. Nu ştie foarte multe despre ce se întâmplă aici”, a replicat MM, la acelaşi post de televiziune.
„MM să ştie că sunt stelist sută la sută, şi eu, şi toată familia mea! N-are cum să egaleze ce am făcut eu pentru Steaua, şi ca antrenor, şi ca jucător„, a ţinut Iordănescu să aibă ultimul cuvânt.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: