Ion Cristoiu, la taifas cu personalităţi

Ion Cristoiu, la taifas cu personalităţi

Postul B1 TV lansează duminică emisiunea moderată de Ion Cristoiu ce va fi difuzată în fiecare săptămână de la ora 21.00.

Jurnalistul va avea ca invitaţi persoane care s-au remarcat în domeniul lor de activitate. Emisiunea "La Taifas cu Ion Cristoiu" va aborda teme de discuţie foarte diverse. Este producţia care trece cultura, economia şi politica prin ochii unor oameni care s-au remarcat prin ceea ce au făcut până acum.

Nu este prima apariţie a jurnalistului în programele B1. Alături de Robert Turcescu, el prezintă în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.00, emisiunea "Evenimentul zilei", în care este invitat permanent al moderatorului Robert Turcescu.

Emisiunea pe care o pregăteşte Ion Cristoiu este, însă, diferită faţă de cea la care îl putem vedea în timpul săptămânii. Subiectele abordate de jurnalist sunt pe cât de diverse, pe atât de interesante.

În plus, "La taifas" este producţia care îşi propune să descopere latura umană a persoanelor invitate, nu să facă o analiză a subiectelor de actualitate.

Interpreta de limba engleză a Elenei Ceauşescu

Invitaţii din prima emisiune ai lui Ion Cristoiu sunt deputatul Mugurel Surupăceanu şi Violeta Năstăsescu, interpreta de limbă engleză a Elenei Ceauşescu. Fiecare invitat are alocată o oră de discuţie.

După ce deputatul PSD de Gorj, Mugurel Surupăceanu, va monopoliza prima oră, Violeta Năstăsescu va face, începând cu ora 22.00, dezvăluiri despre viaţa şi obiceiurile Elenei Ceauşescu. Invitata noii emisiuni B1 este cea care a însoţit-o pe soţia dictatorului timp de trei decenii în calitate de interpretă.

Ion Cristoiu colaborează cu Robert Turcescu la B1 TV de la începutul acestui an. Unul dintre jurnaliştii cu vechime din ţara noastră, Cristoiu a scris pentru importante ziare autohtone cu acoperire naţională ca "Jurnalul Naţional", "Cotidianul" şi "Ziua" şi este unul dintre fondatorii cotidianului "Evenimentul zilei".

Ne puteți urmări și pe Google News