Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis: Inițiativa lui Tăriceanu, regretabilă
Iohannis: Inițiativa lui Tăriceanu, regretabilă

Iohannis: Inițiativa lui Tăriceanu, regretabilă

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră regretabilă decizia fostului preşedinte PNL Călin Popescu-Tăriceanu de a părăsi partidul.

"Când un fost preşedinte iese din partid pentru a înfiinţa un partiduleţ pe care îl pune în braţele competitorului, este regretabil. Nu ajută PNL-ul, dar nici nu strică mult în această cauză concretă", a spus primarul Sibiului, potrivit B1 Tv.

Acesta a explicat, vineri, că fostul premier a fost un om important în PNL, dar în ultima vreme s-a putut constata uşor că are altă părere decât majoritatea liberalilor.

"Dacă motivaţia de a face un partid în afară şi de a candida la prezidenţiale l-a motivat, este bine că a făcut acest pas. Nu s-a produs o ruptură, domnul Tăriceanu s-a pus singur în afara partidului şi singur va rămâne", a continuat Iohannis.

Mai mult, liderul liberal crede că Tăriceanu nu va ajunge chiar să înfiinţeze partidul despre care a vorbit, fiind "cale lungă" de la anunţul de la televizor până la înfiinţarea propriu-zisă.
Deşi a spus că fostul premier al României l-a trădat după ce a părăsit PNL-ul, aseară, Crin Antonescu a declarat că l-ar primi înapoi în partid pe Călin Popescu Tăriceanu.
CITIȚI ȘI:

  •  Antonescu: Dacă Tăriceanu face cerere de reprimire în PNL, eu mă voi pronunţa în favoare
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: