UPDATE. În timpul unei emisiuni de la Realitatea TV, brusc, din spatele camerelor de luat vederi şi-a făcut apariţia Ioan Ghişe. „Veniţi să vă vadă telespectatorii. Omul sendivş, cam aşa se cheamă tipul acesta de protest”, l-a luat prezentatoarea de mână şi l-a dus în faţa camerelor. „M-am gândit să mă plimb aşa în fiecare seară. Ce, plimbatul nu e interzis în statutul parlamentarului”, a declarat liberalul, supărat pe colegii săi de alianţă care nu i-au votat ieri, în Parlament, două propuneri de constatare a demiterii preşedintelui Traian Băsescu.
"Împreună cu prietenul meu, Ion Ciochină, m-am plimbat la Grădina Botanică şi am vrut să ne plimbăm şi pe aici. Când am trecut pe partea cealaltă, domnii de la Jadarmerie mi-au spus că este interzis să protestăm. Dar noi nu protestăm, noi ne plimbăm", a precizat Ghişe.
Senatorul PNL a adăugat că de acum înainte, va protesta în fiecare seară în faţa Palatului Cotroceni, cu începere de la ora 18.00.
"Începând de astăzi, în fiecare zi la ora 18:00, ne vom plimba în jurul Palatului Cotroceni. Zona este frumoasă, Grădina Botanică e aproape şi vrem să exprimăm prin aceste cartoane ce simţim", a declarat Ghişe, din faţa Palatului Cotroceni.