Evenimentul Zilei > Justitie > Pistolarul din Militari şi familia, judecaţi la Curtea de Apel
Pistolarul din Militari şi familia, judecaţi la Curtea de Apel

Pistolarul din Militari şi familia, judecaţi la Curtea de Apel

Interlopul Mihai Chiriţă, cel care a rănit trei persoane cu un pistol cu bile, printre care o tânără care şi-a pierdut un ochi, precum şi tatăl şi cele trei surori ale lui au fost trimişi în judecată.

Dosarul urmează să fie judecat de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. Cei cinci sunt acuzaţi de vătămarea corporală. Primul termen din dosar a avut loc în 20 februarie, urmând ca familia Chiriţă să fie adusă din nou în faţa instanţei pe 24 februarie. Mihai Chiriţă – cel care, în 23 noiembrie 2013, a tras cu un pistol cu bile în faţa unui hipermarket din cartierul bucureştean Militari, rănind trei persoane – se află în detenţie din 25 noiembrie 2013, când Curtea de Apel Bucureşti a admis propunerea de arestare formulată de procurori.
Tupeu de cartier
Două dintre surorile lui Chiriţă, dintre care una de profesie avocat, nu au vrut să stea la coadă la magazin şi au solicitat ajutorul unor rude, după ce au intrat în conflict cu alte persoane, în seara zilei de 23 noiembrie 2013, potrivit directorului adjunct al Poliţiei Capitalei, Marius Mihai Voicu. Ulterior, în afara hipermarketului Cora Militari, fratele lor a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane, printre care o tânără de 23 de ani, care şi-a pierdut un ochi. De asemenea, doi bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital. Mihai Chiriţă, care a fugit de la locul faptei, s-a predat în 24 noiembrie 2013, în jurul orei 17.00, la Secţia 20 de Poliţie.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: