Evenimentul Zilei > Actualitate > Interlopii din Roșiorii de Vede agresează oameni în public. Legătura cu Emi Pian
Interlopii din Roșiorii de Vede agresează oameni în public. Legătura cu Emi Pian

Interlopii din Roșiorii de Vede agresează oameni în public. Legătura cu Emi Pian

Interlopii din Roșiorii de Vede nu au fost deranjați după ce au agresat un bărbat în preajma sărbătorilor de iarnă.

Interlopii din Roșiorii de Vede creează scandaluri nestingheriți. Un tânăr frizer a fost bătut în fața propriului salon. Și asta pentru că a refuzat să-l tundă pe fiul liderului clanului Buse. Această grupare este cunoscută pentru acțiunile violente la care apelează pentru a-și rezolva diversele dispute cu rivalii.

Au făcut scandal, apoi au revenit din nou să se tundă. Clientul și-a sunat tatăl ca să bată frizerul

Momentele în care frizerul a fost agresat fizic au fost surprinse de camerele de luat vederi, dar polițiștii nu au acționat deocamdată, conform gandul.ro.

Evenimentul s-a întâmplat în perioada sărbătorilor de iarnă, conform sursei citate. Interlopii din Roșiorii de Vede, adică fiul șefului clanului Buse și un prieten de-al său s-au programat la salon. Dar nu au respectat ora stabilită. Au întârziat, iar patronul nu a vrut să-i mai tundă, pentru că se pregătea să închidă frizeria. Nemulțumiți, au făcut scandal, s-au certat cu angajații și au plecat. Au revenit să se tundă după câteva zile, dar au fost din nou refuzați. De această dată, motivația a fost legată de scandalul creat cu câteva zile înainte.

Interlopii din Roșiorii de Vede au descins la Serviciul Medico-Legal din Teleorman

Fiul liderului clanului Buse și-a sunat tatăl, i-a povestit ce s-a întâmplat. Acesta a venit la frizerie și l-a lovit cu pumnul pe patron, care fuma o țigară afară, alături de un prieten. Victima a căzut și a spart geamul cu capul. S-a ridicat și a încercat să discute cu agresorul. Însă mai primește o lovitură de la un prieten al liderului clanului Buse.

Alin E., victima, a despus plângere la poliție și a mers la Serviciul Medico-Legal din Teleorman. Acolo unde au ajuns în același timp și agresorii. Medicii i-au spus însă că nu are nevoie de nicio zi de îngrijire, chiar dacă fața și gâtul îi erau umflate din cauza loviturilor primite de la cei doi agresori.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.