Interlopii din Roșiorii de Vede creează scandaluri nestingheriți. Un tânăr frizer a fost bătut în fața propriului salon. Și asta pentru că a refuzat să-l tundă pe fiul liderului clanului Buse. Această grupare este cunoscută pentru acțiunile violente la care apelează pentru a-și rezolva diversele dispute cu rivalii.

Au făcut scandal, apoi au revenit din nou să se tundă. Clientul și-a sunat tatăl ca să bată frizerul

Momentele în care frizerul a fost agresat fizic au fost surprinse de camerele de luat vederi, dar polițiștii nu au acționat deocamdată, conform gandul.ro.

Evenimentul s-a întâmplat în perioada sărbătorilor de iarnă, conform sursei citate. Interlopii din Roșiorii de Vede, adică fiul șefului clanului Buse și un prieten de-al său s-au programat la salon. Dar nu au respectat ora stabilită. Au întârziat, iar patronul nu a vrut să-i mai tundă, pentru că se pregătea să închidă frizeria. Nemulțumiți, au făcut scandal, s-au certat cu angajații și au plecat. Au revenit să se tundă după câteva zile, dar au fost din nou refuzați. De această dată, motivația a fost legată de scandalul creat cu câteva zile înainte.

Interlopii din Roșiorii de Vede au descins la Serviciul Medico-Legal din Teleorman

Fiul liderului clanului Buse și-a sunat tatăl, i-a povestit ce s-a întâmplat. Acesta a venit la frizerie și l-a lovit cu pumnul pe patron, care fuma o țigară afară, alături de un prieten. Victima a căzut și a spart geamul cu capul. S-a ridicat și a încercat să discute cu agresorul. Însă mai primește o lovitură de la un prieten al liderului clanului Buse.

Alin E., victima, a despus plângere la poliție și a mers la Serviciul Medico-Legal din Teleorman. Acolo unde au ajuns în același timp și agresorii. Medicii i-au spus însă că nu are nevoie de nicio zi de îngrijire, chiar dacă fața și gâtul îi erau umflate din cauza loviturilor primite de la cei doi agresori.