O răfuială cu focuri de armă a avut loc vineri în sectorul 1 al Capitalei, unde un bărbat a fost împușcat în timp ce era într-o frizerie. Potrivit unor informații ieșite ulterior la iveală, între cei doi existau niște înțelegeri mai vechi, iar agresorul a găsit momentul și locul să se răzbune.

Imediat după incident, bărbatul care a tras cu arma a fugit de la fața locul, dar a fost prins ulterior de polițiști și dus la audieri.

Atacul a avut loc într-o frizerie din Sectorul 1 al Capitalei. Practic, agresorul a dat buzna în frizerie și l-a împușcat pe rivalul său. Cei care au văzut întreaga scenă au sunat imediat la 112. După incident, agresorul a fugit.

În primă fază, bărbatului împușcat i s-au oferit îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la locul incidentului, după care a ajuns la spital, fiind conştient şi stabil.

Victima a fost transportată de urgență la spital, iar medicii spun că acum este în afara oricărui pericol. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. „La fața locului au sosit polițiștii Sectiei 5, iar din primele date a reieșit faptul că un bărbat, a fost agresat și împușcat cu un pistol cu bile. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: Tulburare  a ordinii și liniștii publice, uz de armă neletală fără drept, distrugere și lovire sau alte violențe,” se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

La scurt timp agresorul a fost prins și dus la audieri. Bărbatul de 45 de ani urmează să fie dus în fața magistraților. Potrivit unor surse judiciare, între cei doi bărbți exista un conflict mai vechi.