Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident dramatic la Exatlon. Spaima a pus stăpânire pe concurenţi. Medicii sunt rezervaţi
Incident dramatic la Exatlon. Spaima a pus stăpânire pe concurenţi. Medicii sunt rezervaţi

Incident dramatic la Exatlon. Spaima a pus stăpânire pe concurenţi. Medicii sunt rezervaţi

Accidentările se ţin lanţ la concursul din Republica Dominicană. La confruntarea de duminică seară a avut loc un accident foarte grav în care războinica Irina Postolea a fost scoasă deocamdată de la participare.

Momentan, nu se știe cât de gravă este accidentarea concurentei din rândul Războinicilor sau dacă va mai putea continua la Exatlon, potrivit stirimondene.ro

Judokana Irina Postolea a avut o viață grea, dar în ciuda tuturor greutăților a reușit să ducă sportul pe care îl iubește la rang de performanță și, nu de puține ori, a fost pe podiumurile naționale și internaționale.

Irina Postolea a vorbit despre viața ei grea, după ce s-a înscris la faimosul concurs Exatlon. „Tata este sufletul meu, a avut grijă de noi toți, nu ne-a dat la orfelinat. Eu, la 10 ani, trebuia să fac mâncare și îmi amintesc că prima clătită am lipit-o de pereți.

Irina Postolea a avut o viață foarte grea

Mi-aș dori să fi avut și eu o mamă, dar tata a acoperit 99% tot ce are nevoie un copil în general. Lua o ciocolată și o împărțea în 3, nu în 4, ca să își ia si el”,  și-a amintit, cu lacrimi în ochi, Irina Postolea.

„Am avut o viață trăită cu jumătate de inimă. O viață cu multe coborâșuri, dar și cu niște suișuri spectaculoase, la momentul lor. O viață în care mi-am dorit ceva ce nu am avut înainte, dar nu material. Mi-am dorit să am un copil,  să îmi spună , pentru că eu nu am avut cui să îi spun așa și am suferit enorm. Mama e mama și tatăl nu poate să o înlocuiască. Am avut parte de o dragoste de jumătate de inima, o inima intreaga e mama ta”, a adaugat veterana Exatlon.

„După ce am născut, am lucrat 10 ani la un supermarket. Nu m-am plâns de nimic, era o muncă cinstită.  Acum sunt cameristă, fac curat în apartamente închiriate în regim hotelier și îmi place, pentru că vorbesc cu clienții în engleză, aflu lucruri noi de la ei”, declara Irina Postolea înainte de aventura în Dominicană.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.