„Nu știam!”, a declarat Simona. Iar gestul lui Kate, ducesa de Cambridge, care a felicitat-o personal pe câștigătoarea de la Wimbledon, Simona Halep, după ce a învins-o pe Serena Williams în mai puțin de o oră, a fost extrem de apreciat de mass-media britanice.
Simona în dialogul avut cu Sue Barker, a spus:  „E uimitor – nu știam asta, este mai special acum!” Iar  mulțimea a izbucnit în râs şi aplauze. Cele două ducese s-au uitat una la cealaltă și au chicotit vădit încântate de remarca Simonei.  Într-o conferință de presă, Halep spunea că speră ca măcar ducesa Kate o va susține, stiind, probabil, că Meghan va fi alături de Serena.
Este ştiut faptul că între cele două s-a legat o prietenie strânsă în ultimii ani
Meghan şi Serena s-au cunoscut la un eveniment caritabil şi de atunci sunt de nedespărţit: „Ne cunoaștem de foarte mult timp, şi am început să ne bazăm mai mult una pe cealaltă”, a declarat Serena. Williams a descris prietenia sa cu Meghan Markle ca fiind „extrem de puternică, încă din 2010″. Reamintim faptul că legenda tenisului și soțul ei, Alexis Ohanian, au fost invitați speciali la nunta actriţei americane cu Prințul Harry.
Doar Kate a venit să o felicite personal pe Simona Halep
După meci, Simona a dat mâna cu ducesa de Cambridge. Cele două au avut apoi o scurtă conversație înainte de  a apărea în faţa mulţimii: “Ai făcut un meci incredibil, a fost foarte, foarte impresionant. Felicitări!”, i-a spus Kate Middleton  Simonei Halep, care a făcut o plecăciune în fața ducesei.
Meghan a stat în Royal Box alături de cumnata ei ducesa din Cambridge și sora lui Kate, Pippa Matthews. Dar, probabil, ca să nu-şi supere prietena, Meghan nu a venit să o felicite pe proaspăta câştigătoare a Wimbledonului, Simona Halep.