Implantul dentar este soluția modernă oferită de evoluția tehnicii dentare pentru a putea înlocui cât mai eficient și cît mai natural pierderea unuia sau mai multor dinți. În plus, spre deosebire de metoda clasică, a punții dentare, dinții aflați în vecinătate nu vor mai migra și nu vor mai fi supuși unor tratamente agresive.

Pentru a beneficia de cele mai bune implanturi dentare și de medici stomatologi cu experiență, soluția de implant dentar in Bucuresti, la clinica MegaSmile.ro este o alegere de care veți fi mereu mulțumiți.

Implantul dentar este cea mai eficientă metodă pentru a compensa pierdera unui dinte. Această proteză fixă nu va jena, așa cum deranjează protezele mobile și vă va face să vă simțiți la fel de bine ca atunci cînd aveați dintele vostru natural.

Reconstrucția dentară implică două elemente. Implantul dentar care este de fapt o piesă din titan pur, de forma unui șurub, ce va funcționa ca o rădăcină artificială fixată în osul maxilarului, acolo unde un dinte natural lipsește și un elemet supraosos, denumit bont protetic. Coroana sau proteza ce va înlocui dintele se va fixa pe acest bont.

Spre deosebire de varianta clasică a punții dentare, implantul dentar va contribui la fixarea dinților alăturați, impiedicându-le migrarea și nu va mai fi nevoie de șlefuirea și tratarea acestora pentru a completa dintele absent.

 

Care sunt principalele beneficii ale implantului dentar?

 • Veți avea parte de o metodă modernă și eficientă de înlocuire a dinților naturali pierduți
 • Veți completa o lipsă inestetică din dantura și din zâmbetul vostru
 • În scurt timp îl veți simți ca și pe dintele vostru natural
 • Dinții de lângă nu vor mai avea de suferit, nu se vor mai deplasa și vor rămâne fixați la locul lor
 • Nu va mai fi afectată gingia, osul maxilarului nu va mai avea de suferit și nu veți mai suferi de afecțiuni parodontale
 • Se elmină disconfortul unei proteze mobile
 • Durata de viață foarte mare, de la 10 la 25 de ani
 • Imbunătățește masticația
 • Aduce beneficii estetice și implicit psihice.

Refacerea danturii prin implanturi aduce cu sine o mulțime de beneficii, începand de la cele estetice și funcționale și până la faptul că persoana nu va mai simți disconfortul unui zâmbet artificial și senzația de gol. Cu ajutorul implantologiei, pacientii nu își recuperează doar funcționalitatea danturii, ci și estetica dentară și faciala, ceea ce influențeaza semnificativ atitudinea și încrederea în sine.

În funcție de anumite caracteristici ale osului maxilarului și în funcție de anumite afecțiuni parodonatele, durata de viață a unui implant poate varia foarte mult. Pentru a evita riscul de  afectare a osului din jurul dinților naturali, este important ca acest implant să fie efectuat cât mai rapid după pierderea dintelui natural.

 

Procesul de reconstrucție  a dintelui prin implant presupune parcurgerea următoarelor etape:

 1. Inserarea implantului în structura osoasă a maxilarului și recoaserea gingiei pentru refacere
 2. Vindecarea osului și gingiei și integrarea implantului în țesut
 3. Conformarea corectă a gingiei, care se face descoperind implantul, iar apoi se va aplica un șurub de vindecare
 4. Fixarea protezei, prin analizarea amprentei dentare și realizarea unei coroane artificiale sau a unei proteze, care mai apoi să fie fixată pe implant.

 

De ce să apelati la serviciile clinicilor dentare MegaSmile ?

Prin cele șase clinici disponibile în București, MegaSmile oferă mereu servicii dentare de cea mai bună calitate, cu materiale și tehnogii de ultimă generație.

Fiecare pacient este tratat cu amabilitate, prezentând cu răbdare toate etapele și procesele necesare obținerii celor mai bune rezultate. Relațiile dezvoltate cu clienții se bazează întotdeauna pe respect, onestitate și eficiență, cautând mereu soluții pentru a obține un zâmbet sănătos și perfect.

Apelând la serviciile acestor clinici putem obține mult mai repede și mult mai ușor zâmbetul pe care ni-l dorim. Datorită tehnicilor folosite și datorită prețurilor competitive, aproape orice persoană se poate bucura de tratamente performante și de rezultate deosebite. Fie că vorbim de tratamente de albire a dinților, de remodelare a smalțului, de coroane dentare ceramice, de fațetare dentară, de odontoplastie cosmetică, implant sau de orice alte proceduri de înfrumusețare a danturii, toate acestea pot fi realizate acum în timp eficient, cu costuri optime în clinicile dentare MegaSmile.

 

Pentrua a solicita o consultație, pentru a beneficia de un implant dentar în București sau de oricare dintre intervențiile stomatologice necesare, accesați site-ul megasmile.ro sau sunați la oricare dintre numerele afișate în dreptul celor 6 clinici disponibile. (P)

 

 

Te-ar putea interesa și: