Evenimentul Zilei > Sport > Ilie Năstase sare în apărarea lui Ion Țiriac. Atac violent la soțul Serenei Williams. „Cred că e fetiță în casă”
Ilie Năstase sare în apărarea lui Ion Țiriac. Atac violent la soțul Serenei Williams. „Cred că e fetiță în casă”

Ilie Năstase sare în apărarea lui Ion Țiriac. Atac violent la soțul Serenei Williams. „Cred că e fetiță în casă”

Ilie Năstase a lansat un atac îndreptat către Serena Williams și soțul ei, și a încercat să-i ia apărarea lui Ion Țiriac.

Ilie Năstase s-a implicat și el în scandalul izbucnit între Ion Țiriac și Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams. Totul a început anul trecut. După ce miliardarul român a spus că este cazul ca sportiva din SUA să se retragă. „Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage!”. Pentru că are o vârstă înaintată și greutate în plus. Ulterior, soțul jucătoarei de tenis a replicat pe contul de Twitter.

Și marți, după ce Serena a trecut de Simona Halep, scor 6-3, 6-3, în sferturile de finală de la Australian Open, Ohanian a postat două mesaje. „Ce bine că nimeni nu-l ascultă pe sexistul și rasistul de Ion Țiriac”. A scris partenerul sportivei.

Ilie Năstase a sărit în apărarea lui Ion Țiriac

El a continuat, în momentul în care i-a răspuns unui „urmăritor” de pe rețeaua de socializare. Și a vorbit, în cazul lui Ion Țiriac, de rasism.

„Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere. Aștept până când găsești o declarație de la el despre un jucător alb din circuit, nu mai vorbim de unul care să fie atât de important. Nu vei găsi pentru că unul ca el se simte prea confortabil când îi spune unei femei de culoare ce să facă.

Replică foarte dură de la „Nasty”: „Cred că e fetiţă în casă”

Statele Unite au o istorie complicată a rasismului. El vine dintr-o țară, România, care are un mediu omogen, dar nu poate fi iertat pentru atât de multă ignoranță în 2021. Sunt atât de multe documentare despre acest subiect, dacă vrea să învețe mai multe”.

Ilie Năstase a sărit în apărarea prietenului său, totodată fost coechipier în Cupa Davis. „Nasty” a spus că și el a fost acuzat de rasism, chiar de către Serena. „M-au acuzat şi pe mine de rasism. Pe cine nu acuză ei? Ăla se simte că n-a jucat în viaţa lui tenis. Cred că e fetiţă în casă şi Serena e bărbatul. Aşa cred. De-asta şi răspunde el… Serena n-ar avea treabă cu domnul Ţiriac, în niciun fel”. A afirmat Năstase conform Telekom Sport.