Românii ar putea rata din nou ocazia de a-l vedea în carne şi oase pe starul argentinian Lionel Messi. Fotbalistul s-a accidentat la unul dintre antrenamente şi nu e exclus ca el să lipsească de la partida amicală pe care Dinamo o va disputa pe 11 august, pe stadionul "Naţional Arena", cu FC Barcelona.
Messi a suferit o leziune musculară şi a lipsit de la meciul amical pe care Barcelona l-a susţinut aseară, în Germania, cu Hamburg. Pentru că s-a prezentat fără starul sud-american, Barca va trebui să le plătească nemţilor despăgubiri de 400.000 de euro. Catalanii vor primi pentru amicalul cu Hamburg 800.000 de euro, faţă de 1,2 milioane de euro, cât era stipulat în contract.
În următoarele zile, medicii vor anunţa care va fi perioada de repaus pe care o lua Messi. Dacă argentinianul nu va veni la amicalul cu Dinamo, catalanii le vor plăti "roşalbilor" 500.000 de euro.
Messi a fost aşteptat în zadar la Bucureşti şi anul trecut, când naţionala României ar fi trebuit să joace un amical cu Argentina, dar sud-americanii au anulat meciul. Până aseară se vânduseră circa 25 de mii de bilete pentru partida Dinamo – FC Barcelona.