Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi, sub presiune uriașă la Glasgow Rangers. Mesaj direct transmis de antrenorul Steven Gerrard
Ianis Hagi, sub presiune uriașă la Glasgow Rangers. Mesaj direct transmis de antrenorul Steven Gerrard

Ianis Hagi, sub presiune uriașă la Glasgow Rangers. Mesaj direct transmis de antrenorul Steven Gerrard

Ianis Hagi trebuie să-i facă față unui concurent direct de la Glasgow Rangers, căruia antrenorul îi prevede că va ajunge titular.

Ianis Hagi simte presiune la Glasgow Rangers, formație care se află pe primul loc în campionatul din Scoția. În ultima perioadă, mijlocașul român a avut evoluții constant bune și a revenit în echipa de bază. A reușit să-l convingă pe antrenorul Steven Gerrard că merită să fie titular. Dar, internaționalul român are parte de concurență serioasă la lidera din competiția internă a Scoției.

Ianis Hagi, presiune la Rangers din partea unui coechipier

La ultimul meci, 1-0 cu Kilmarnock, Hagi junior a fost scos de pe teren în minutul 78 de tehnicianul englez. El a fost înlocuit de Scott Wright. Un mijlocaș ce a ajuns de curând la Rangers, după ce s-a remarcat în tricoul formației Aberdeen. Steven Gerrard a transmis un mesaj de încurajare pentru Wright. Cel care evoluează pe același post cu Ianis și care i-ar putea lua fața românului. Pentru că are potențial, după cum a precizat Gerrard.

„S-a văzut imediat ce calități are Scott și, dacă va continua așa, va juca din primul minut în viitorul apropiat. Trebuie să aibă puțină răbdare. Este o achiziție pe care nu o aveam în plan, dar pare o gură de aer proaspăt”. A afirmat antrenorul celor de la Glasgow Rangers, conform scotsman.com.

Altfel, vorbind despre condițiile în care se joacă fotbalul în ultimul an, fără spectatori, Ianis Hagi a spus că simte lipsa fanilor.

„Este așa de trist că nu există acum atmosfera de pe Ibrox”

„Chiar dacă am dat golul victoriei în meciul cu Hibernian de acasă, nu m-am simțit ca atunci când am înscris cu Braga. A fost senzațional atunci, alt sentiment. Știam că vin la un club cu suporteri fantastici, dar abia atunci când îi vezi în realitate poți să realizezi cum sunt, aproape că nu ai cuvinte.

A fost ceva magic. Sper să retrăiesc din nou acel sentiment și fanii să se întoarcă pe stadion, mai ales că e un an extraordinar pentru mine și pentru echipă. Este așa de trist că nu există acum atmosfera de pe Ibrox. Abia aștept ca suporterii să încurajeze echipa”. A spus mijlocașul român.