Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ianis Hagi, certat de Steven Gerrard, după ce a dezamăgit în ultimul meci al lui Rangers
Ianis Hagi, certat de Steven Gerrard, după ce a dezamăgit în ultimul meci al lui Rangers

Ianis Hagi, certat de Steven Gerrard, după ce a dezamăgit în ultimul meci al lui Rangers

Glasgow Rangers a câștigat la limită confruntarea de ieri, cu Ross County, scor 1-0, meci în care Ianis Hagi nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor.

Fiul lui Gică Hagi a fost schimbat în minutul 63, în urma unei prestații slabe, motiv pentru care presa din Scoția i-a oferit nota 5, cea mai slabă a meciului cu Ross County.

La pauză, toți cei trei atacanți ai lui Rangers (Ianis Hagi, Ryan Kent și Alfredo Morelos) au fost certați de tehnicianul Steven Gerrard. „Am vrut mai mult de la cei trei jucători din față așa că i-am confruntat la pauză.

Ryan (Kent – n.red.) a înscris golul victoriei și mă bucur pentru că a înțeles ce i-am transmis. Sunt două moduri prin care poți primi o critică: să te ascunzi sau să o primești cu bărbăție. Unii jucători acceptă critica și învață ceva din ea, în timp ce alții se victimizează și se ascund”, a tunat Gerrard după meciul cu Ross County.

Hagi are 11 meciuri bifate la Rangers, în care a marcat de 3 ori și a oferit și două pase decisive. (foto: facebook.com/rangersfc)