Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ianis Hagi și-a îndeplinit un vis din copilărie. Mesaj euforic transmis de internaționalul român
Ianis Hagi și-a îndeplinit un vis din copilărie. Mesaj euforic transmis de internaționalul român

Ianis Hagi și-a îndeplinit un vis din copilărie. Mesaj euforic transmis de internaționalul român

Mijlocașul lui Glasgow Rangers a fost decisiv într-o partidă disputată, conform tradiției britanice, în prima zi după Crăciun.

Ianis Hagi (22de ani) a reușit să marcheze, din nou, pentru Glasgow Rangers. Internaționalul român a fost decisiv, sâmbătă, în partida pe care formația sa a câștigat-o, pe teren propriu, contra celor de la Hibernian, scor 1-0, în etapa a 20-a a campionatului Scoției. Ianis a punctat în minutul 33 și a bifat a doua reușită personală consecutivă în competiția internă.

„Roofe trimite foarte bine în careu. Excelent Ianis Hagi, care vine periculos, acolo unde contează. Rapid ca un flash! Ne întrebam când va „învia” Hagi, iată momentul!,”, au spus comentatorii după reușita românului, care a asigurat trei puncte pentru „alb-albaștri”.

Și-a dorit dintotdeauna să evolueze a doua zi de Crăciun

Ianis a scris pe contul de Facebook că este fericit, pentru că a reușit să joace de Boxing Day. Este vorba despre a doua zi de Crăciun, marcată de meciuri de fotbal în Marea Britanie.

„Mereu am visat să joc de Boxing Day. Cele 3 puncte și golul au făcut ca visul meu să devină realitate și e chiar mai bine! P.S: Genunchii mei sunt bine”, a scris mijlocașul român după jocul cu Hibernian.

Antrenorul lui Glasgow Rangers: „Sunt din nou, foarte mulțumit de prestația sa”

Steven Gerrard, antrenorul celor de la Rangers l-a readus pe Hagi junior în prima echipă și a remarcat că fotbalistul a știut să profite de această șansă. „Ianis a primit șansa de a reveni în echipă şi a profitat de ea. Sunt, din nou, foarte mulţumit de prestaţia sa, aşa cum am fost şi etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr şi se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape. A fost un meci greu. Ştiam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie”,